Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jeden z najbohatších Slovákov: Toto tajomstvo si nechával iba pre seba!

Ivan Jakabovič Zobraziť galériu (4)
Ivan Jakabovič

BRATISLAVA - S týmto sa vôbec nepochválil! Ako sme sa nedávno dozvedeli, finančný žralok Ivan Jakabovič (42) má už takmer dva mesiac po svojom boku ďalšiu ženu. Svoju priateľku Máriu „Riu“ Strculovú (33) ale nevymenil za inú krásku. Partnerka mu totiž nedávno porodila druhú dcérku. A vieme, aké netradičné meno jej dali.

Opäť má dôvod na radosť! Jeden z najbohatších Slovákov doteraz skrýval jedno veľké sladké tajomstvo. Okrem rozprávkového majetku sa Ivan Jakabovič pýši aj krásnou rodinou, ktorá sa podľa našich informácií nedávno rozrástla o ďalšieho člena. Finančník má s priateľkou Riou sedemročnú dcérku Laryah, ktorá sa už niekoľko týždňov teší so sestričky.

 „Koncom februára sa im narodila krásna dcérka,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja informáciu, ktorú si finančník nechával zrejme iba pre svojich najbližších. Okrem toho sme zistili, že rodičia dali aj svojej druhej ratolesti nezvyčajné meno. „Volá sa Lorien,“ prezradil nám človek blízky rodine. Hoci známy boháč túžil po mužskom potomkovi, vraj je teraz rád, že má opäť dcérku. „Ivan sa jej nevie nabažiť,“ dodal na záver náš zdroj. Známemu páru gratulujeme a mamičke aj dieťatku prajeme veľa zdravia. 

 

Viac o téme: Ivan Jakabovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu