Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Milionárka Tkáčová sa odhalila: Neuveríte, toto skrýva pod tričkom?!

Iveta Tkáčová Zobraziť galériu (6)
Iveta Tkáčová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Je sa na čo pozerať! Tanečnica Iveta Tkáčová (34) je manželkou jedného z najbohatších Slovákov - finančného žraloka Patrika Tkáča (43). Nesadí však doma na zadku, ale maká. Okrem riadenia vlastnej tanečnej školy, starania sa o dve deti, sa stíha venovať aj sebe samej. To že to nefláka, vidieť aj na jej najnovšej fotografii. Na nej odhalila i to, čo skrýva pod tričkom.

Je z nej sexi šupa! Manželka finančníka Patrika Tkáča Iveta vzbudí pozornosť všade kde príde. Niet sa čo čudovať, je to krásna žena, ktorá sa aj o seba poctivo stará. Okrem tanca, ktorému sa venuje už niekoľko rokov, športuje a behá aj v posilňovni i mimo nej. Dokonca aj v treskúcej zime.

Nedávno sa dokonca po jednom z tréningov pochválila aj fotografiou a mnohým pri pohľade na ňu padla sánka. „Po dlhej dobe tréning nie v -15, ale v interiéri v teplúčku. 10 km v nohách. Tento pocit PO je parádny,“ napísala Tkáčová, ktorá sa pochválila ukážkovou postavou. Tú jej môžu závidieť i mnohé osemnástky.

Bez trička iba v športovej podprsenke totižto ukázala dokonalé vypracované brucho - tehličky. „Neskutočné,“ okomentovala jej fotografiu ihneď jej známa a ďalší sa pridal: „Kde predávajú také tehličky, aj ja chcem.“ Patrik má doma teda riadnu kosť, čo poviete?

Viac o téme: Iveta Tkáčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu