Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Počiatková pred 11 rokmi: Vtedy neznáma modelka, dnes najluxusnejšia žena Slovenska!

Minister dopravy Ján Počiatek s manželkou Ivanou. Zobraziť galériu (9)
Minister dopravy Ján Počiatek s manželkou Ivanou.

BRATISLAVA – Meno Ivany Počiatkovej (32) je dnes v našich zemepisných šírkach známe snáď každému. A to vďaka jednému z najbohatších slovenských politikov Jánovi Počiatkovi (45), ktorého si v roku 2005 vzala za manžela. A za nejaký čas sa stala jednou z najluxusnejších a najlepšie oblečených žien u nás. Kedysi však taká známa nebola. V sobotňajšej markizáckej relácii Smotánka si diváci mohli oči vyočiť, keď zbadali zábery spred 11 rokov, kde sa mladučká Ivana promenádovala po móle. Nik vtedy netušil, že o dekádu neskôr to bude úplne iná žena.

Takto si ju pamätá iba málokto! Manželka súčasného ministra dopravy Jána Počiatka sa v posledných rokoch zviditeľnila najmä ako žena s vyberaným vkusom. Ivanu vídať oblečenú od hlavy po päty v luxusných kúskoch prestížnych značiek, za ktoré utráca poriadny balík peňazí. Svojimi outfitmi na každej akcii, kde sa objaví, vždy upúta pozornosť okolia. Ale nebolo to samozrejme vždy tak. 

Markizácka Smotánka totiž v sobotu večer priniesla retro reportáž z roku 2004, ktorou prekvapila mnohých divákov. Na obraze sa zjavila na prvý pohľad neznáma plavovláska, ktorá predvádzala bielu róbu od slovenskej návrhárky. Moderátorka Erika Judínyová ale prezradila, že ide práve o Ivanu Počiatkovú.

Pred 11 rokmi síce už Počiatkovci tvorili pár, ale verejnosť ich vtedy ešte veľmi nepoznala. Podnikateľ totiž vstúpil do politiky až v roku 2006 – tri roky po narodení dcérky Kristíny a rok po sobáši s Ivanou. 

Ivana Počiatková pred 11 rokmi na predvádzacom móle. Takto vyzerala rok po pôrode prvej dcéry.
Zobraziť galériu (9)
Ivana Počiatková pred 11 rokmi na predvádzacom móle. Takto vyzerala rok po pôrode prvej dcéry.  (Zdroj: Tv Markíza/Smotánka)

Viac o téme: Ján PočiatekIvana Počiatková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu