Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Veľké prekvapenie na Markíze: Podvod na divákov? Takto to bolo v skutočnosti!

Zásnuby v Chart Show boli podľa pôvodne avizovaných informácií neplánované. Zobraziť galériu (5)
Zásnuby v Chart Show boli podľa pôvodne avizovaných informácií neplánované. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Včera večer sa diváci televízie Markíza stali svedkami romantických zásnub. Ženbychtivý muž pokľakol pred svojou milou v speváckej relácii Chart Show. Tento moment stanica zo Záhorskej Bystrice už pred týždňom avizovala ako nepripravený čin. Ako sa však ukázalo, skutočnosť je celkom iná - celé to bolo dohodnuté mesiace dopredu. Ide o podvod na divákov? My vieme, ako to naozaj bolo.

Po dlhšej prestávke si od minulého týždňa môžu diváci televízie Markíza opäť vychutnávať hudobnú reláciu Chart Show. Po minulotýždňových bláznivých hitovkách bola včerajšia časť venovaná rockovým baladám. No okrem melodických vystúpení sa Slováci stali svedkami aj jedného romantického prekvapenia – zásnub priamo pred televíznymi kamerami. 

Zamilovaný muž sa rozhodol spraviť toto milé životné rozhodnutie počas natáčania priamo pred kamerami. A Markíza jeho odvážny krok už od minulého týždňa avizovala ako nepripravovanú záležitosť. Tvrdili to v článku, ktorý sa objavil na portáli markiza.sk. „V relácii Chart Show - ‚Najznámejšie rockové balady’ 2. decembra uvidíte zásnuby! Tentokrát nič nie je pripravené a takmer nikto o tomto čine pána Mariána nevedel!“ písalo sa v texte.

Mnohí Slováci, ktorí sa k týmto slovám dostali, si tak mohli myslieť, že išlo o neplánovaný čin, ktorým sám ženbychtivý muž prekvapil všetkých vrátane štábu. Prípadne, že o svojom pláne povedal tvorcom len krátko pred natáčaním. Ako však nedávno vyšlo najavo, všetko bolo úplne inak. Išlo o dlhodobo plánovanú záležitosť! Upozornil na to portál mediaboom.sk.

A svedčí o tom napokon aj príspevok na Facebooku z 9. júna. Práve prostredníctvom neho totiž produkčná spoločnosť hľadala odvážlivca, ktorý by sa v Chart Show odhodlal k takémuto kroku. „Nájde sa tu muž, ktorý by požiadal svoju lásku o ruku počas natáčania Chart Show?“ objavilo sa na webe. No o tomto fakte nebola nikde pri reklame na zásnuby ani jediná zmienka... Diváci tak v tomto svetle môžu tvrdenie Markízy, že nešlo o pripravovanú záležitosť, brať ako podvod. 

Televízia sa však bráni, že všetko je úplne inak a príspevok bol len zle pochopený. Pri natáčaní vraj nemôže ísť len o náhodu, a preto okrem pána Mariána o tom musel štáb dlhodobo vedieť. Prekvapením to však reálne bolo pre budúcu nevestu, čiže v tomto smere skutočne nešlo o nič hrané ani plánované.

Zdá sa teda, že Markíza pri reklamovaní včerajšej časti Chart Show len zvolila nešťastné slová. To si zrejme aj sami uvedomili – po nejakom čase bol totiž pôvodný text v propagačnom článku prepísaný a o prípravách zásnub v ňom už nebola ani zmienka. 

Príspevok z júna tohto roka svedčí o tom, že zásnuby pred televíznymi kamerami neboli také spontánne, ako si mnohí mohli myslieť.
Zobraziť galériu (5)
Príspevok z júna tohto roka svedčí o tom, že zásnuby pred televíznymi kamerami neboli také spontánne, ako si mnohí mohli myslieť.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Chart Show
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu