Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Staré hviezdy opäť na obraze: Pamätáte si ich ešte?

Patrícia Jariabková, Julo Viršík, Petra Bernasovská Zobraziť galériu (11)
Patrícia Jariabková, Julo Viršík, Petra Bernasovská (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Takto sa zmenili! Každá časť markizáckej relácie Chart show je venovaná nejakej téme. Tá stredajšia sa niesla v duchu 90-tych rokov. No okrem hudobných spomienok spred 20 rokov, sa divákom naskytol aj pohľad na čosi iné... Na Televíznych obrazovkách sa totiž po dlhom čase objavili rovno tri staré hviezdy. Tak schválne, ešte si na ne pamätáte?!

Podobne ako po minulé týždne, aj túto stredu spestrila divákom televízie Markíza relácia Chart show. Vďaka nej si zaspomínali na hity z rokov deväťdesiatych... No nielen piesne sa postarali Slovákom o nostalgiu, ale aj prítomní hostia. Na televíznych obrazovkách sa totiž objavili rovno tri veľké hviezdy z čias minulých.

Po rokoch v ústraní sa fanúšikom pripomenula napríklad bývalá markizáčka Petra Bernasovská. Tá v 90. rokoch začínala ako moderátorka vo Fun rádiu, no neskôr prešla do modro-žltej televízie. A tam hviezdila ako tvár relácie Muchoviny, Vitajte doma, či Vrece plné peňazí... Dnes možno jej hlas počuť v slovenskom rozhlase. 

Nostalgiu mnohí zažili určite aj pri pohľade na Patríciu Jarjabkovú. Tú deti spred 20 rokov milovali ako „mamu“ legendárneho Kuka. Bývalá hviezda, ktorá sa dnes živí predajom realít, si prišla do relácie zaspomínať na staré časy svojho pôsobenia v detskej relácii. 

Z rovnakého dôvodu sa na televíznych obrazovkách objavil aj Julo Viršík. Ten začiatkom 90. rokov pôsobil ako moderátor v niekdajšom rádiu Rock FM. Neskôr ho však diváci mali možnosť vídať ako porotcu v historicky prvej Slovenskej SuperStar. To sú ale spomienky...

Viac o téme: Petra BernasovskáJulo ViršíkPatrícia Jariabková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu