Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďalší markizácky trapas: Toto ste fakt nedomysleli!

Markíza si vyrobila trapas s Chart Show. Zobraziť galériu (3)
Markíza si vyrobila trapas s Chart Show.

BRATISLAVA - Čudný krok! Na Markíze už nejaký čas patria stredy hudobnej relácii Chart Show. Minulý týždeň televízia vysielala reprízu kvôli hokejovému zápasu, ktorý lákal väčšinu Slovákov. Zvláštne je, že premiérová časť nepôjde ani teraz. Záhorská Bystrica totiž avizuje Česko-slovenské hity, ktoré boli úplne prvou epizódou uvedenou v novembri minulého roka. Niekde sa ale stala chyba. Dosť veľká. Pretože dnes večer sa žiadny hokejový zápas v rámci majstrovstiev nekoná. Nie je teda žiadny dôvod vyrukovať s opakovaním.

Toto nevyšlo! Nie je žiadnym tajomstvom, že počas majstrovstiev sveta či olympiády komerčné televízie menia svoj program. Sledovanosť totiž vtedy jednoznačne patrí hokeju. Preto Markíza minulý týždeň vysielala reprízu Chart Show a nie premiérovú časť – tento dôvod nám samozrejme poskytli len neoficiálne. 


Nečakaný ťah Markízy: Diváci majú jednoducho smolu!


Čudné je, že rovnaký krok robia v Záhorskej Bystrici aj dnes. Na fanúšikovskej stránke si avizujú Česko-slovenské hity. Tie boli pritom úplne prvou odvysielanou epizódou ešte v novembri 2014. „V stredu pôjde repríza časti z minulého roka,” potvrdili nám na PR oddelení. 

Otázkou je prečo. Majstrovstvá síce ešte trvajú, no už dlhé mesiace je známy ich program. A v ňom na túto stredu nefiguruje vôbec žiadny zápas. Niekde v Markíze sa teda stala chyba a fanúšikovia hudobnej šou prídu o premiérové vysielanie úplne zbytočne. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu