Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Adela Banášová pred kamerami v ultraMINI šatách: Schovávala, čo sa dalo!

Adela Banášová sa vracia na obrazovky s Chart Show. Zobraziť galériu (9)
Adela Banášová sa vracia na obrazovky s Chart Show. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Celý čas v strehu! Televíznym moderátorkám mnohé ženy závidia, že sa o ich vzhľad starajú odborníci. Skôr, ako známe Slovenky vystúpia pred kamery, prejdu totiž skrášľovacími procedúrami u maskérov a stylistov. No nie vždy je to výhra. Rozprávať by o tom vedela aj Adela Banášová (35). Tú totiž na natáčanie hudobnej relácie Chart Show obliekli do ultraMINI šiat, ktoré jej dali poriadne zabrať. Mali totiž rozparok až po... Blondínka tak po celý čas schovávala, čo sa dalo.

Po kratšej televíznej prestávke sa na obrazovky Markízy opäť vracia hudobná relácia Chart Show. Moderátorka Adela Banášová a jej hostia už majú za sebou natáčanie úvodných častí. No a tie dali azda najviac zabrať práve známej blondínke. 

Kostymérka ju totiž navliekla do šiat, ktoré musela mať pod neustálou kontrolou. Módny kúsok, ktorý známej Slovenke pripomínal látkou gauč, bol doslova ultrakrátky... A navyše mal aj rozparok, ktorý končil naozaj vysoko. Stačil tak jediný neuvážený pohyb a všetci by videli naozaj všetko. Adela preto po celý čas držala ruky v lone a schovávala, čo sa dalo. 

„Oni majú tuto (hore, pozn. red.) taký výstrih a zároveň som zistila, že aj tu (dole, pozn. red.). Takže budem asi takto (s rukami v lone, pozn. red.) sedieť celý čas,“ ukazovala redaktorke Markízy Banášová. Po celý čas natáčania, tak bola blondínka doslova ako na ihlách. 

Adela Banášová ukazuje, pokiaľ siaha rozparok na šatách.
Zobraziť galériu (9)
Adela Banášová ukazuje, pokiaľ siaha rozparok na šatách.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Adela BanášováChart Show
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu