Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Adela Banášová bez mejkapu: Vyzerá ako chlap!

Adela Banášová Zobraziť galériu (4)
Adela Banášová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - S farbičkami kočka, bez nich...! Moderátorka Adela Banášová (35) sa na verejnosti objavuje vždy dokonalo upravená. O jej vlasy a tvár sa totiž starajú šikovné ruky kaderníkov a vizážistiek. Vo včerajšej časti hudobnej relácie Chart Show však blondínka prezradila, ako vyzerá bez všetkých týchto príkras. Nenalíčená sa vraj podobá na chlapa. Pozrite... Na tohto!

Práca v televízii si vyžaduje, aby žena či muž na obrazovkách vždy vyzerali tip-top. O ich vzhľad sa preto stará tím kaderníkov, stylistov a vizážistiek. Týmito procedúrami si pred každým natáčaním Chart Show musí prejsť aj moderátorka Adela Banášová. Bez nich totiž podľa jej vlastných slov vyzerá ako chlap!

Toto na seba známa Slovenka prezradila vo včerajšej časti markizáckej šou, keď dospievala speváčka Kristína Peláková. V jednom z jej gitaristov totiž videla samu seba. „Inak prepáčte, ale gitarista vyzerá ako ja, keď sa nenalíčim, to je neuveriteľné,“ poznamenala blondínka pri pohľade na dlhovlasého blondiaka. Tak teda pozrite, takto približne vyzerá Adela, keď je úplne bez mejkapu! 

Gitarista zo skupiny Kristíny Pelákovej vraj vyzerá úplne ako Adela Banášová, keď sa nenalíči.
Zobraziť galériu (4)
Gitarista zo skupiny Kristíny Pelákovej vraj vyzerá úplne ako Adela Banášová, keď sa nenalíči.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Adela BanášováChart Show
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu