Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Banášová natiahnutá na dlážke a na nej cudzí chlap: Modrovský v kŕči!

Adela Banášová Zobraziť galériu (6)
Adela Banášová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Takto ju ešte nikto nevidel! Adela Banášová (35) patrí rozhodne medzi najvyhľadávanejšie moderátorky u nás. A niet sa ani čo čudovať. Je prirodzená, pohotová a vtipná, a takto sa predviedla aj v stredajšej Chart Show. Okrem toho zaujala aj iným kúskom. Bez problémov si ľahla na dlážku a nechala cudzieho chlapa, aby ju priľahol. A toto sledoval aj jej dlhoročný priateľ Peter Modrovský (32). Žiarlil, keď to videl?

Ocitla sa pod cudzím chlapom! Jedna z našich najlepších moderátoriek Adela Banášová je známa tým, že je pohotová a bezprostredná a je schopná pre zábavu podstúpiť naozaj hocičo. Najnovšie boli toho svedkom aj diváci stredajšej Chart Show. Blondínka sa nezdráhala ľahnúť si na dlážku s tým, že sa na ňu pred zrakmi divákov zvalil cudzí chlap.

Ja by som chcela zažiť, ako sa nechá žena priľahnúť zo stojky,” vyhlásila blondínka po výkone dvojice tanečníkov. A tak sa aj stalo. Tento akt ale sledoval zo zákulisia aj jej priateľ Peter Modrovský. Keďže však nešlo o nič pikantné, ale iba o tanečnú choreografiu, vraj sa na tom výborne bavil.

Topky.sk zisťovali, ako sa Banášová v tejto póze cítila a či Peter naozaj nežiarlil. „Tanečníci od Miňa Kereša vždy predvádzajú parádne veci a toto som si chcela vyskúšať. Keďže sme každý v inej mierke, vyzerali sme skôr komicky. Ale Peťo celkovo veľmi nežiarli. Vraj načo sa stresovať a skracovať si život a má pravdu,“ odvetila nám Adela s úsmevom, ktorú v takejto póze videli diváci zrejme po prvýkrát.

Adela Banášová ležala na dlážke a na nej cudzí chlap
Zobraziť galériu (6)
Adela Banášová ležala na dlážke a na nej cudzí chlap

Viac o téme: Adela BanášováChart Show
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu