Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Banášová na plastickej chirurgii: Toto si nechala na sebe vylepšiť!

Adela Banášová Zobraziť galériu (5)
Adela Banášová

BRATISLAVA – Odstránila chybičku krásy! Hoci moderátorka Adela Banášová (35) nepatrí k preplastikovaným blondínkam, aj ona nedávno navštívila kliniku krásy, kde podstúpila menší zákrok. Pozrite, ako sa nechala vylepšiť.

Jedna z najlepších slovenských moderátoriek Adela Banášová nepatrí k ženám, ktoré si za každých okolností potrpia na dokonalý výzor. Na ulicu vie vyjsť aj nenalíčená či s výbuchom na hlave. Dokonca ju netrápi ani jej nos, ktorý je častým terčom posmechu od jej neprajníkov.

No predsa len sa istým spôsobom nechala vylepšiť na klinike krásy. Týždenník Šarm totiž zistil, že známa blondínka navštívila plastickú chirurgiu, kde podstúpila skrášľujúci zákrok. Išlo o výrastok na pravej strane tváre vedľa nosa, ktorý si nechala vypáliť.

 „Je to už rok dozadu. Neviem, čo mám k takejto „závažnej“ veci povedať, nemám čo,“ povedala k tomu topkám Banášová, ktorá však pre spomínaný týždenník priznala, že mala na to hneď dva dôvody. „Rozhodla som sa aj kvôli zdravotnému hľadisku, keďže takéto výrastky na tele nemajú byť, a na druhej strane som sa pre to rozhodla aj z ohľadu na estetickosť,“ prezradila blondínka, ktorej sa rana dokonale zahojila.

Adela Banášová je už bez výrastku na tvári pri nose.
Zobraziť galériu (5)
Adela Banášová je už bez výrastku na tvári pri nose.

Viac o téme: Adela Banášová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu