Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúci pohľad na známe Slovenky v spoločnosti: Banášová v pyžame, milionárka v lacnom župane!

Adela Banášová aj Eva Rezešová Džodlová prišli na akciu naozaj zvláštne nahodené. Zobraziť galériu (17)
Adela Banášová aj Eva Rezešová Džodlová prišli na akciu naozaj zvláštne nahodené. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Známe Slovenky sa na spoločenské akcie vždy perfektne nahodia a dokonalo upravia, aby vyzerali čo najlepšie. O to prekvapivejší bol preto pohľad na moderátorku Adelu Banášovú (35) a milionárku Eva Rezešovú Džodlovú, ktoré sa v stredu večer objavili na krste nového albumu Samuela Tomečka (29). Zatiaľ čo známa plavovláska prišla do spoločnosti len v pyžame, boháčka šokovala županom za pár drobných!

V stredu večer sa v jednom z podnikov v našom hlavnom meste konal krst nového albumu bývalého superstaristu Samuela Tomečka. Novinku prišli uviesť do sveta rovno dve známe ženy – moderátorka Adela Banášová a partnerka milionára Júliusa Rezeša, Eva Rezešová Džodlová. Obe dámy však poriadne prekvapili, ako prišli na akciu nahodené. 

Zatiaľ čo blondínka sa objavila medzi ľuďmi v bielo-tyrkysovom pyžamku a pohodlných „bačkúrkach“, jej tmavovlasá kolegyňa pútala pozornosť v čiernom župane. Ten, ako moderátor večera prezradil, je od Číňanov za pár drobných. U boháčky, ktorá sa v spoločnosti vždy blysne v najdrahších kúskoch od svetových návrhárov, je toto skutočne veľkým prekvapením. 

Dievčatá sa však nezbláznili – ich outfity mali totiž skrytý význam. Album, ktorý sa krstil, sa totiž volá Nespím. „Chcela som teda, aby všetci videli, že mám síce na sebe pyžamo, ale nespím,“ povedala k svojmu oblečeniu Banášová. Tá spolu s košickou boháčkou pokrstila novinku netradične perím. 

Viac o téme: Adela BanášováEva Džodlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu