Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Ostrá reakcia moderátora Sajfu: Sku*vený deň... Bodaj by vám nedali zaj*bať!

Matej Sajfa Cifra si v tomto prípade pozor na svoje slová vôbec nedával. Zobraziť galériu (5)
Matej Sajfa Cifra si v tomto prípade pozor na svoje slová vôbec nedával.

BRATISLAVA/PARÍŽ - Bez servítky! Celý svet je v šoku z piatkového teroristického útoku na metropolu Francúzska. Sociálne siete okamžite zaplavili slová solidarity a podpory, ale aj sklamania a obrovského hnevu. K tragédii sa na Instagrame vyjadril aj slovenský moderátor Matej Sajfa Cifra (36). A vôbec sa nekrotil - práve naopak, pri myšlienke na tragédiu sa rozohnil tak veľmi, že neváhal použiť ani vulgárne slová.

Koncom minulého týždňa ochromili celý svet krvavé útoky v hlavnom meste Francúzska. Šialené vyčíňanie teroristov na siedmich miestach v Paríži si vyžiadalo 132 obetí a vyše 300 zranených. 


Krvavý teror v Paríži zasiahol svet: Rodičia zverejňujú FOTO svojich detí, dúfajú v zázrak

Počet obetí vzrástol: Ďalšia panika v Paríži, výbuchy na námestí Republiky


K nechutnému činu sa na sociálnych sieťach vyjadrilo mnoho známych osobností z celého sveta, ktorí obyvateľom Paríža vyjadrili solidaritu a podporu. Medzi nimi nechýbal ani slovenský moderátor Fun rádia Matej Sajfa Cifra. No v jeho statuse na sociálnej sieti Instagram sa neobjavili len slová spolupatričnosti....

Podobne ako väčšinu ľudí, aj jeho totiž zbytočné krviprelievanie poriadne rozhnevalo. Až tak, že sa jednoducho nezdržal vulgárnych slov. „Nenávidím nenávisť! Nenávidím zlo... Sku*vený deň... Bodaj by vám ani tie panny po smrti nedali zaje*ať!“ napísal vytočený Sajfa. A s jeho vyjadrením sa na webe stotožnil nejeden človek. Čo hovoríte vy? 

 

Matej Sajfa Cifra sa na sociálnej sieti Instagram vyjadril k piatkovému teroristickému útoku v Paríži. A nezdržal sa vulgárnych slov.
Zobraziť galériu (5)
Matej Sajfa Cifra sa na sociálnej sieti Instagram vyjadril k piatkovému teroristickému útoku v Paríži. A nezdržal sa vulgárnych slov.  (Zdroj: Instagram M.S.C.)

Viac o téme: Matej Sajfa Cifra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu