Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sajfa je riadny blázon: Aha, na čo sa chystá!

Matej Sajfa Cifra Zobraziť galériu (4)
Matej Sajfa Cifra

BRATISLAVA - Poriadne si trúfa! Matej Sajfa Cifra (36) bude tohtoročného Silvestra tráviť dosť netradične. Na tom, že bude v práci, nie je síce nič čudné, ale on sa rozhodol poslucháčom venovať plných 25 hodín!

Poriadne sa otestuje! Matej Sajfa Cifra je dlhoročnou súčasťou Fun Rádia aj napriek svojim výstrelkom. Tento rok napríklad zaujal pirátskym vysielaním, pri ktorom púšťal do éteru skladby, ktoré bežne na playliste nie sú. Išlo čisto o želanie poslucháčov.

Zrejme to bol marketingový ťah, keďže celá situácia vyústila do toho, že teraz je táto nepravidelná relácia bežnou súčasťou „Funka”. No aj tak pôsobí Sajfov silvestrovský program akoby za trest.

Bude totiž sedieť v štúdiu, no nie hodinu, dve, ani tri... Ale rovno 25 hodín! Začne hneď o polnoci z 30. na 31. decembra a skončí až 1. januára o 1:00. Je to prvý raz, čo Matej potiahne takto dlhé vysielanie. „Maratóny zvyknem skôr behávať... Ale poznáte ma, ja mám výzvy rád. 25 hodín za mikrofónom bude náročné, ale káva a poslucháčska základňa má postaví na nohy a dáme to. Veď čo by to bola za Silvestrovská zábava, ak by som nebodaj zaspal,” povedal Sajfa.

Jeho 25 hodín v éteri sa bude niesť prevažne v duchu kontaktu s poslucháčmi, no vyspovedá aj známe tváre. Novinkou bude online tombola a nebude chýbať ani novoročný príhovor.

Viac o téme: Matej Sajfa Cifra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu