Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vyzeral ako žena! Sajfa kedysi a dnes: Čím starší, tým krajší!

Matej Sajfa Cifra Zobraziť galériu (5)
Matej Sajfa Cifra (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - To je premena! Moderátor Matej Sajfa Cifra (36) v minulosti čelil mnohým narážkam na svoj vzhľad. Topky.sk si však už dávnejšie všimli, že pribúdajúce roky mu jednoznačne prospievajú. Teraz si to uvedomil aj samotný spíker, ktorý sa na sociálnej sieti pochválil porovnaním starého a nového záberu. Jednoznačne skonštatoval, že čím je starší, tým je krajší. Veď na dávnej snímke ho dokonca prirovnávajú k žene!

Matej Sajfa Cifra patrí k mužom, ktorým vek prospieva. Topky.sk na to poukázali už v roku 2014. Pribúdajúce roky moderátorka zmenili z neohrabaného vrabčiaka s účesom "podľa hrnca" na slušného elegána.


Kedysi ostrihaný podľa hrnca, dnes elegán: Slovenskému moderátorovi vek prospieva!


Aktuálne sa svojou premenou pochválil aj samotný Sajfa. Na sociálnych sieťach zverejnil porovnanie dvoch snímok – jednu vytiahol z archívu a druhá je zo súčasnosti. Ten pocit keď sa na tebe prejaví zub času. Čím starší tým krajší. 2005 vs. 2016,” okomentoval koláž Matej.  

Vo svojom popise spomenul aj estrogénové injekcie – naznačil teda, že na starej snímke vníma aj ženské črty. A jeho fanúšikovia si to myslia tiež. Prirovnávali ho k tenistke Martine Navrátilovej či moderátorke Kvete Horváthovej. „Skoro som sa zadusil smiechom!!!! Kvetke si spravil krásny večer!!!” odpísal jednému z komentujúcich moderátor. 

Viac o téme: Matej Sajfa Cifra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu