Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Blesková zmena v živote nevernice z Markízy: Už je opäť vydatá... Rozvod a svadba v jednom roku!

Luciu Frčkovú jej Marek obsypáva kvetmi. Zobraziť galériu (8)
Luciu Frčkovú jej Marek obsypáva kvetmi. (Zdroj: Facebook L.F.)

BANSKÁ BYSTRICA - Opäť v bielom! Niekto si nájde životnú lásku hneď, iný musí vystriedať niekoľko vzťahov, aby konečne našiel tú pravú. To je zrejme prípad aj Lucie Frčkovej (31), ktorá sa pred tromi rokmi objavovala na obrazovkách Markízy ako účastníčka reality šou Farma. Tam podviedla svojho partnera Jozefa, no neskôr sa k nemu opäť vrátila a dokonca sa zaňho aj vydala. No vzťah skrachoval - tmavovláska sa len pred pár mesiacmi rozviedla a ako sa nám podarilo zistiť, je už opäť vydatá.

Lucia Frčková je Slovákom dobre známa z obrazoviek televízie Markíza. Pred vyše tromi rokmi totiž hviezdila v reality šou Farma. Pozornosť však nepútala len tvrdým bojom o rozprávkovú výhru, ale aj románikom s kolegom Adamom Kováčom. No zatiaľ čo si ona hrkútala na statku s mladým Bratislavčanom, doma ju čakali dve deti a životný partner Jozef. 


Prvé FOTO milencov z Farmy: Lucia odkopla kvôli Adamovi muža, čo on na to?!


Vzťah s mladším farmárom však dvojnásobnej mamičke dlho nevydržal a po jeho krachu sa opäť vrátila k bývalému partnerovi. Ten si ju napriek verejnej potupe dokonca zobral aj za ženu. No ani táto láska nevydržala večne...

Ako sme vás totiž na Topách informovali, Lucia sa so svojím Jojom pred pár mesiacmi rozviedla. A všetko nasvedčuje tomu, že dôvodom bol opäť iný muž. Dozvedeli sme sa totiž, že si už nejaký ten čas užíva v náručí istého Mareka, s ktorým dokonca plánovala spoločnú budúcnosť.


Hriešnica z markizáckej šou: Nevera v priamom prenose, tajná svadba a teraz... ROZVOD po 2 rokoch?!

Hriešnica z markizáckej Farmy: Utajený rozvod a hneď svadba aj dieťa s iným!


A naozaj! Do redakcie sa nám totiž dostali správy, že Frčková je čerstvo vydatá. Svedčí o tom napokon aj oznámenie o uzavretí manželstva na sociálnej sieti Facebook, ktoré dvojica zverejnila na internete v stredu. S najvyššou pravdepodobnosťou sa tak snúbenci zobrali minulú sobotu... Aj keď v dnešnej dobe už nie je ničím výnimočným ani svadba v bežný deň – príkladom je aj cyklista Peter Sagan.

Lucia sa na internete pochválila aj záberom, ktorý pôsobil ako zo svadobnej veselice a fotkou obrúčky so snubným prsteňom. Pýši sa už aj zmeneným menom, ktoré doplnilo manželovo priezvisko. Je z nej Lucia Wigh Frčková. No, nechajme sa prekvapiť, ako dlho exfarmárke vydrží tento vzťah. Navyše, keď má byť vraj na ceste už aj prvé spoločné bábätko...

Lucia Frčková sa na sociálnej sieti Facebook pochválila všetkým svojim priateľom, že je opäť vydatá.
Zobraziť galériu (8)
Lucia Frčková sa na sociálnej sieti Facebook pochválila všetkým svojim priateľom, že je opäť vydatá.  (Zdroj: Facebook L.F.)

Viac o téme: Farma 2Lucia Frčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu