Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Životná láska markizáckej hviezdičky: SEDÍ V BASE za drogy a vyhrážanie... Ona už čaká dieťa s iným!

Lucia Frčková Zobraziť galériu (5)
Lucia Frčková (Zdroj: TV MARKÍZA)

BANSKÁ BYSTRICA - Idylka skončila! markizácka exfarmárka Lucia Frčková sa po každom svojom stroskotanom vzťahu vracala k otcovi svojich prvých dvoch detí. Podľa našich informácií tak urobila aj po svojom druhom rozvode. No Jozef zrazu putoval do basy za drogy a vyhrážanie stredoškolákovi.

Ako sme vás už minulý týždeň informovali, účastníčka druhej série markizáckej farmy Lucia Frčková je opäť tehotná. Dieťa ale nečaká s Marekom, za ktorého sa vydala na jeseň 2015. A ani s Jozefom, s ktorým už má dve deti a po každom rozchode skončila opäť v jeho náručí. 

Minulý rok na jar mu síce na sociálnej sieti vyznávala lásku, no románik im prekazila poriadne drsná skutočnosť. „Otec jej detí je vo väzení, sedí už približne rok. Drogy a ublíženie na zdraví neplnoletému,” tvrdí náš zdroj. 

Podľa našich zistení bol Jozef naozaj odsúdený. A to pre zločin lúpeže a súd ho tiež uznal vinným zo spáchania zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. V drevárni pri istom rodinnom dome minimálne od roku 2012 pravidelne skladoval marihuanu. Z množstva, ktoré zaistili policajti, bolo možné vyrobiť 35 dávok. 

A práve nezaplatenie za drogu zrejme viedlo k tomu, že pred strednou odbornou školou naložil do svojho auta mladíka, ktorému sa mal následne vyhrážať – dokonca aj pomocou pištole. Chlapec mu teda odovzdal všetko, čo pri sebe mal, vrátane mobilu, a sľúbil, že dlžnú sumu ukradne svojej mame. Okresný súd Brezno preto Jozefovi naparil až päť rokov. 

No ten sa odvolal a jeho prípad prevzal Krajský súd v Banskej Bystrici. Obžalovaný hlavne tvrdil, že nikomu sa nikdy nevyhrážal so zbraňou v ruke a ani žiadnu nikdy nevlastnil. Podľa sudcu však jednoznačne neoprávnene zadovážil a prechovával po akúkoľvek dobu psychotropnú látku a proti inému použil hrozbu bezprostredného násilia v úmysle zmocniť sa cudzej veci a čin spáchal závažnejším spôsobom konania. 

Frčkovej exmanžel doteraz žil riadnym spôsobom života a navyše sa k drogovej trestnej činnosti priznal, za poľahčujúcu okolnosť sa bralo aj to, že mladíkovi sa vyhrážal len verbálne a fyzicky mu neublížil, a tak mu trest zmiernili na 30 mesiacov, teda polovičnú dobu. „Predovšetkým obžalovaný si musí sám dôsledne uvedomiť, že mu bol uložený skôr mierny trest za súdenú trestnú činnosť a v prípade opakovania akéhokoľvek protiprávneho konania v budúcnosti by bol súdom postihnutý už nepochybne prísnejšie,” píše sa v minuloročnom rozsudku. 

Jozef má dve deti s exfarmárkou Luciou Frčkovou.
Zobraziť galériu (5)
Jozef má dve deti s exfarmárkou Luciou Frčkovou.

Viac o téme: Lucia Frčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu