Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Vylepšená Barbie z markizáckej Farmy: Fíha, na párty prišla iba v nočnej košieľke!

Daniela Nikoleta Kortišová patrí k ženám, ktoré rady provokujú. Zobraziť galériu (4)
Daniela Nikoleta Kortišová patrí k ženám, ktoré rady provokujú. (Zdroj: Facebook D.N.K.)

BRATISLAVA - Fú, toto chcelo odvahu! Daniela Nikoleta Kortišová (20) pobudla na markizáckej Farme len krátke dva týždne, no za ten čas stihla na seba strhnúť veľa pozornosti. Svojím vylepšeným zjavom sa totiž na hospodárstvo príliš nehodila. Aktuálne blondínka púta pohľady všetkých už mimo televíznych kamier. A presne vie, ako na to - veď na nedávnu párty sa vystrojila tak, akoby išla do postele. Namiesto šiat si totiž na seba obliekla len čipkovanú nočnú košieľku.

Daniela Nikoleta Kortišová prišla na markizácku Farmu len koncom októbra a už po krátkych dvoch týždňoch musela ísť domov. Prehrala totiž v dueli s Gabrielou Molnárovou. 


Na Farme blondínka z tuningovej súťaže krásy: Nárazníky má teda riadne!


No ešte predtým sa jej podarilo na statku narobiť veľa rozruchu – minimálne poblázniť farmárskeho kolegu Michala Pavlíka. Dnes však už pletie hlavy mužom mimo televíznych kamier... A vylepšená Barbie presne vie, ako na to. Na sociálnu sieť Instagram totiž zavesila fotku svojho outfitu, v ktorom sa vybrala na párty.

A nemusíme byť jasnovidci na to, aby sme s istotou mohli povedať, že bola stredobodom pozornosti. Blondínka sa totiž nahodila do ultrakrátkeho čipkovaného kúsku s obrovským výstrihom, ktorý ani zďaleka nepripomínal normálne šaty. Bola to skôr sexi nočná košieľka, akú si ženy dávajú na seba, keď chcú potešiť svojho partnera... Veď pozrite sami! 

 

 

Viac o téme: Farma 6Daniela Nikoleta Kortišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu