Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Herečka z Paneláku po žúre pred kamerami: Vidíš, aká si hlúpa?!

Andrea Karnasová Zobraziť galériu (5)
Andrea Karnasová

BRATISLAVA - V uplynulej epizóde obľúbenej šou Inkognito bola tajným hosťom Andrea Karnasová (43). A hoci brunetka pôsobí pred televíznymi kamerami ako vždy pripravená a seriózna dáma, nie vždy to bolo tak. Neuveríte, čo na seba herečka prezradila!

Vo včerajšom vydaní Inkognita bolo opäť rušno. O zábavu a úsmevné momenty sa tentoraz postarala slovenská herečka Andrea Karnasová, ktorá zasadla do kresla tajného hosťa. A hoci ju prominentní hádači pomerne rýchlo uhádli, o to zaujímavejšia bola konverzácia tesne po odhalení jej identity.

Umelkyňa sa totiž pred kamerami odviazala natoľko, že prítomným prezradila aj bláznivé historky zo svojho života. Všetko sa to odštartovalo v momente, keď sa jej moderátor Vlado Voštinár opýtal, s akými ľuďmi sa jej najlepšie spolupracuje. „S takými, čo sú pripravení. Priznám sa, že občas som šlendriánka, ale občas mám pocit, že veď už som v tom idúcom vlaku, už to viem. A zrazu príde také, že žúruješ do skorého rána, lebo oslavuješ, že sa skončil jeden projekt, ale zároveň musíš ísť do druhého projektu točiť opäť. A presne to sa mi stalo, ale bolo to dávno,“ prezradila pred kamerami umelkyňa.

„Prišla som ráno o siedmej domov a o 12:30 som mala nástup na Panelák. Bolo mi veľmi zle, ale zvládla som to s pomocou skvelých kolegov, ktorí ma ovievali a nosili acylpyríny. Inak neviem, či som toto mohla prezradiť,“ vtipne poznamenala Andy. „Vtedy som si povedala, vidíš, aká si hlúpa. Stálo ti to za to?!“ s úsmevom skonštatovala Karnasová, ktorá zároveň tvrdí, že od tejto skúsenosti sa už na každé svoje natáčanie poctivo pripravuje. 

Viac o téme: Andrea Karnasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu