Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Barkolovej desivý zážitok: Napadol ju černoch... Skončila v nemocnici!

Erika Barkolová počas dovolenky na Malte prežila poriadne nepríjemný zážitok. Zobraziť galériu (27)
Erika Barkolová počas dovolenky na Malte prežila poriadne nepríjemný zážitok.

MALTA - Strach a bolesť! Presne tieto pocity prežívala jojkárka Erika Barkolová (37) počas tohtoročnej dovolenky na Malte. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, blondínka tam prežila doslova hororový zážitok. V nočných hodinách ju totiž na ulici napadol černoch. Známa Slovenka skončila s bolestivým zranením v nemocnici.

Uprostred týždňa sa v našom hlavnom meste konala veľkolepá párty. Usporiadal ju týždenník Star pri príležitosti svojich 10. narodenín. V spoločnosti sa zišlo mnoho známych osobností slovenského šoubiznisu, ktorí prišli magazín podporiť.

Nechýbala ani jojkárka Erika Barkolová. Plavovláska sa na akcii objavila v čiernych obtiahnutých šatách končiacich kúsok nad kolenami. No okrem štíhlych nôh odhalil módny kúsok aj čosi iné. Na opálenej pokožke totiž redaktorke svietil veľký biely leukoplast, ktorý pútal pohľady prítomných. 

Ako sa nám podarilo zistiť, Erika pod ním schovávala zranenie, ktoré si priniesla ako „suvenír“ z doslova hororovej situácie na dovolenke. „Nadránom ma napadol černoch, teda to nie je to správne slovo – muž tmavej pleti – pretože mi chcel ukradnúť kabelku. Mala som ju pod pazuchou a on mi ju vytrhol, ale som ju nechcela pustiť, tak ma sotil, ja som spadla a proste som si rozťala nohu,“ zaspomínala si na desivé chvíle známa Slovenka. „Mám tam asi štyri stehy. Musela som ísť sanitkou do nemocnice, lebo nohu museli zošívať. Musela som ísť na políciu a tak ďalej a tak ďalej,“ pokračovala Barkolová.

Napriek všetkému má však na leto príjemné spomienky. „Predtým som bola týždeň na Cypre za mojimi dcérami a potom som išla na 3 týždne na Maltu. Bolo to úžasné, pretože som chodila do školy, učila som sa každý deň 6 hodín angličtinu a poobede som bola na pláži alebo s priateľmi,“ prezradila nám Erika, ktorá si školu cudzieho jazyka nevie vynachváliť. Zdá sa teda, že nepríjemný zážitok jojkárke prázdniny nepokazil. 

Erika Barkolová si z dovolenky na Malte priniesla bolestivý suvenír - rozrezanú nohu.
Zobraziť galériu (27)
Erika Barkolová si z dovolenky na Malte priniesla bolestivý suvenír - rozrezanú nohu.  (Zdroj: Topky.sk)

Viac o téme: Erika Barkolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu