Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Erika, to kedy si mala toľko kíl navyše? Barkolová sa chváli schudnutou figúrou v MAXI nohaviciach!

Eriku Barkolovú poznáme ako ženu s bezchybnou postavou. No nie vždy to tak bolo. Zobraziť galériu (6)
Eriku Barkolovú poznáme ako ženu s bezchybnou postavou. No nie vždy to tak bolo. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - To vážne?! Erika Barkolová (37) dnes pôsobí, akoby ani nevedela, čo sú to problémy s postavou. Veď napokon istý čas skúšala šťastie aj ako bikini fitnes modelka. Nedávno však jojkárka svojich fanúšikov na sociálnej sieti Instagram prekvapila fotkou, ktorá prezrádza opak. Odfotila sa totiž v MAXI nohaviciach, ktoré jej ešte nedávno padli ako uliate.

Erika Barkolová je známa tým, že si dáva na svojej postave záležať. Pravidelne chodí do fitnes centra a všeobecne svoj voľný čas trávi pomerne aktívne. Istý čas dokonca plavovláska cvičila tak poctivo, že svoju postavu predvádzala na fitnes súťažiach. 

No nie vždy mala dokonalé tvary – dôkazom je fotka, ktorú si jojkárka nedávno zavesila na sociálnu sieť Instagram. Vyšportovanú postavičku pri fotení navliekla do maxi nohavíc. Barkolová je na zábere doslova utopená v sivom kúsku väčšom minimálne o tri čísla. 

Na prvý pohľad sa zdá, že si ho blondínka požičala od svojej väčšej kamarátky. No pravda je, že tieto nohavice ešte donedávna Erika normálne nosila... „Poviem vám pravdu, tie nohavice sú reálne moje. Nosila som ich a boli mi dobré, ale bolo to trochu dávnejšie,“ prezradila pre Topky.sk moderátorka. 

„Ale pravda je taká, že toto bolo moje maximum. Mala som naozaj strašne veľa kíl a vtedy som si povedala, že toto naozaj nie,“ povedala nám Barkolová, ktorá sa dnes pri spomienke na svoju pribratú postavu už len zabáva. 

„Ak si dobre pamätám, mala som 72 kíl a to nepreháňam. To bolo moje maximum a bolo to už naozaj extrémne veľa,“ netají známa Slovenka. Sama vraj bola prekvapená, keď počas upratovania skrine natrafila na tieto maxi nohavice. „Som si tak povedala: Toto mi naozaj bolo niekedy dobré?“

Najväčším prekvapením však na tom celom je, že to ani nebolo tak strašne dávno, čo sa moderátorka dostala na svoje hmotnostné maximum. „Bolo to v roku 2013, pred dvomi rokmi. Nebolo to tak dávno,“ prezradila Erika, ktorá si dnes už dáva oveľa väčší pozor na to, čo zje. Podobne ako väčšina žien aj ona totiž vie, aké to je, priberať úplne zo všetkého a rovnako dôverne pozná aj jojo efekt. 

Erika Barkolová sa na Instagrame pochválila fotkou vo svojich starých nohaviciach. Dnes na nej doslova visia.
Zobraziť galériu (6)
Erika Barkolová sa na Instagrame pochválila fotkou vo svojich starých nohaviciach. Dnes na nej doslova visia.  (Zdroj: Instagram E.B.)

Viac o téme: Erika Barkolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu