Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Erika Barkolová v plavkách: Pozrite na zdeformované brucho jojkárskej hviezdy!

Erika Barkolová Zobraziť galériu (5)
Erika Barkolová

THAJSKO - Rozlietaná! Erika Barkolová (38) netrávila zimné prázdniny doma. Najprv bola so svojimi dcérami v Tatrách, potom navštívila Trenčín. Cestovateľský maratón nateraz zavŕšila v teple... A poriadne ďaleko. Na Instagrame sa totiž najnovšie pochválila fotkou v plavkách z horúceho Thajska. No okrem blaženého výrazu tváre odhalila na zábere aj zdeformované brucho. Pozrite!

Mnoho Slovákov si v tomto období doprialo dovolenku. Či už zimnú, niekde na lyžiach, alebo skrátka len kvalitný oddych doma. No našli sa aj takí, ktorí sa vybrali za teplom k moru. Fotkou z horúcich chvíľ v Thajsku sa na sociálnej sieti Instagram pochválila aj jojkárka Erika Barkolová. 

Na internet zavesila záber, na ktorom je len v plavkách. Fotoaparát ju zachytáva vo chvíli, keď sa v dvojdielnych bikinách opaľuje na slnku. A fanúšikom sa okrem jej výstavných nôh a blaženého výrazu tváre naskytol aj prekvapivý pohľad na jej brucho. To je totiž na snímke úplne zdeformované. 

Nejde však o prirodzený stav, ale len o optický klam. O všetko sa postarali poháre s vínom, ktoré stáli medzi fotoaparátom a blondínkinými krivkami. Fotenie cez sklo poriadne zmenilo jej tvary.

Viac o téme: Erika Barkolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu