Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Barkolová vedľa vyparádenej Bílej: Odvážna Erika... Pozrite, je bez mejkapu!

Erika Barkolová Zobraziť galériu (6)
Erika Barkolová

BRATISLAVA – Nenamaľovaná na verejnosti! Známa jojkárka Erika Barkolová (38) nemá problém ísť do spoločnosti aj nenalíčená. Takto bez mejkapu sa objavila nedávno na koncerte českej speváckej divy Lucie Bílej (49). O tom, že si nerobila zo svojho neupraveného zovňajšku ťažkú hlavu, svedčí aj záber, ktorý si pred pár dňami pridala na sociálnu sieť. Blondínka sa bez problémov postavila vedľa nastajlovanej umelkyne a nechala sa vyfotografovať.

Odvaha jej nechýba! Erika Barkolová nemá problém vyjsť na ulicu či ísť do spoločnosti, aj keď práve nie je tip-top upravená. Bez mejkapu zavítala aj pred pár dňami na bratislavský koncert českej mnohonásobnej zlatej slávice Lucie Bílej.

S tou sa jojkárka aj odfotila. Na zábere stojí Barkolová vedľa speváčky, ktorá je  upravená od hlavy po päty. Krásny účes, mejkap i čierne šaty Bílej veľmi pristali. V jej tesnej blízkosti stojí Erika, ktorá si tiež obliekla čierny outfit, no na zbytok vizáže akosi pozabudla. Rozpustené neupravené vlasy, či tvár bez nánosu líčidiel si všimne každé pozorné oko.

Ako sa zdá, na šminky si blondínka vôbec nepotrpí. „V súkromí sa snažím nelíčiť sa. Make-up používam najmä pred kamerou, ale keď donakrúcam, tak si ho hneď dávam dolu.  Maximálne si dám špirálu a lesk na pery, keď idem von,“ povedala nám v minulosti Barkolová.

Nastajlovaná česká speváčka Lucie Bílá a Erika Barkolová bez mejkapu.
Zobraziť galériu (6)
Nastajlovaná česká speváčka Lucie Bílá a Erika Barkolová bez mejkapu.

Viac o téme: Erika Barkolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu