Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bartošovej vila na predaj za 7 miliónov: Takto to vyzerá vnútri!

Dom Ivety Bartošovej je na predaj. Zobraziť galériu (12)
Dom Ivety Bartošovej je na predaj.

UHŘÍNĚVES - Predáva ho! Minulý rok v apríli spáchala speváčka Iveta Bartošová (†48) samovraždu. Hoci bola vydatá za Josefa Rychtářa (57), jej vila pripadla synovi Arturovi. Ten sa však rozhodol, že sa do domu nenasťahuje. Aktuálne sa už známa nehnuteľnosť objavila v ponuke českej realitnej kancelárie. Inzerát ponúka aj pohľad zvnútra na miestnosti, v ktorých blondínka prežila 13 rokov svojho života.

Keď Iveta Bartošová v roku 2001 kupovala dom, narazila na jeden, ktorý bol splnením jej snov. Bol však už predaný, a tak skončila vo vile v Uhříněvsi. Tá po jej smrti pripadla synovi Arturovi. Mladík však od začiatku netajil, že bývať tam určite nechce. 

Slová o predaji Ivetinho sídla už nadobúdajú aj reálne obrysy. Nehnuteľnosť je už totiž v ponuke realitnej kancelárie. Interiér s rozlohou 173 m² dopĺňa ešte veľká záhrada a v tejto chvíli sa dom ponúka za 7 300 000 Kč alebo 269 273 €. 

Na prízemí sa nachádza obývačka s krbom a priestranná kuchyňa aj s jedálenským kútom. Na poschodí sú tri spálne a kúpeľňa. K záhrade patrí aj menší domček na náradie a záhradný nábytok. Fotografie pri inzeráte dokumentujú vilu nielen zvonku, ale samozrejme aj zvnútra. Môžete si ich pozrieť v našej GALÉRII

Vila Ivety Bartošovej je v ponuke realitnej kancelárie.
Zobraziť galériu (12)
Vila Ivety Bartošovej je v ponuke realitnej kancelárie.

Viac o téme: Iveta Bartošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu