Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Rychtářa vyhodili z vily Ivety Bartošovej: Vrátil sa tam a čakal ho šok!

Josef Rychtář musel vilu speváčky opustiť. Zobraziť galériu (4)
Josef Rychtář musel vilu speváčky opustiť.

PRAHA - Musel odísť! Josef Rychtář (56) chcel zostať v dome po Ivete Bartošovej (†48) až do uzavretia dedičského konania. No zdá sa, že interpretkin syn Artur (17) a jeho otec Ladislav Štaidl (69) už s ním a s vyčíňaním jeho poskokov stratili trpezlivosť. Požiadali ho totiž, aby sa z vily odsťahoval. Ochrankár tak síce urobil, neskôr sa však do Uhříněvsi znovu vrátil. Čakalo ho tam ale naozaj nepríjemné prekvapenie.

Prerátal sa! Po smrti Ivety Bartošovej všetci zúčastnení s istotou tvrdili, že jej dom pripadne synovi Arturovi. Vdovec Josef Rychtář preto uzavrel s jeho otcom Ladislavom Štaidlom dohodu, že môže vilu obývať, kým nebude všetko oficiálne potvrdené. 

Štaidlovci však zrejme ani v najhoršom sne nepredpokladali, čo sa bude v Uhříněvsi diať. Majiteľ bezpečnostnej agentúry tam totiž pritiahol svojich kumpánov - zvukára Standu a Ivetinho fanúšika Petra. Konali sa tam alkoholické večierky a trojica sa vyhrážala, že ublíži každému, kto sa k domu priblíži

Bartošovej exmanžel Štaidl pritom pôvodne dúfal, že Rychtáŕ sa o vilu postará. Po správach o vyčíňaní za múrmi, kde speváčka bývala, mu už ale došla trpezlivosť. Josefa v pondelok jednoducho vysťahoval. Ten sa tomuto rozhodnutiu podrobil a tvrdil, že už sa k domu vôbec nepriblíži. Po dvoch dňoch ale svoje slová porušil. 

Vdovec sa v stredu opäť ukázal v miestach, ktoré okupoval aj štyri mesiace po speváčkinej smrti. Čakalo ho tam ale nepríjemné zistenie. Štaidlovci totiž nič nenechali na náhodu a proti nevítaným návštevníkom sa poistili. „Všetky zámky boli hneď v pondelok vymenené, a tak sa tam nikto nedostane,” povedal denníku Aha! zdroj blízky Bartošovej synovi a jeho otcovi. Ochrankár sa chvíľu namáhal a vyzeral, že sa dnu chce dostať za každú cenu. Nakoniec však pochopil a pozemok opustil. 

Pravdou je, že kým neprebehlo dedičské konanie, na dom nemá nikto výhradné právo. Rodine Artura Štaidla však zrejme ide o to, aby nehnuteľnosť do ukončenia právnych záležitostí niekto nezničil. A Rychtář so svojimi kumpánmi sa správali naozaj nevyspytateľne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu