Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Bartošovej prekliata vila desí záujemcov o kúpu: Trikrát tam páchala samovraždu!

Iveta Bartošová sa pokúsila o samovraždu aj vo vani. Zobraziť galériu (5)
Iveta Bartošová sa pokúsila o samovraždu aj vo vani.

PRAHA - Nikto sa tam nehrnie! Iveta Bartošová (†48) minulý rok v apríli spáchala samovraždu a toto leto sa jej vila objavila v ponuke realitnej kancelárie. Zdá sa však, že záujemcov o nehnuteľnosť nie je veľa. Je totiž známe, že samotná speváčka sa v dome necítila dobre. Navyše sa tam trikrát pokúsila zabiť. A to spoľahlivo odradí každého potenciálneho obyvateľa.

Vilu Ivety Bartošovej zdedil po jej smrti syn Artur, ktorý tam ale bývať nemieni. Viac ako rok po smrti svojej matky začal ponúkať dom cez realitnú kanceláriu. Koncom leta si už každý mohol na webovej stránke prehliadnuť sídlo zvonku aj zvnútra. 


Bartošovej vila na predaj za 7 miliónov: Takto to vyzerá vnútri!


Podľa českého Blesku však veľký záujem o túto nehnuteľnosť nie je. Takmer každý totiž pozná smutnú históriu vily. A komu by náhodou uniklo, že práve tento dom patril Bartošovej, ten sa to dozvie od makléra na mieste. A potom už nie je ťažké zistiť, čo všetko sa tam dialo. 

Hneď prvým negatívom je pocit samotnej speváčky„Od prvej chvíle ma desil,” prezradila za svojho života o tomto dome. Nemala však na výber – ten, ktorý sa jej páčil viac a cítila sa v ňom skvelo, bol už sľúbený iným zákazníkom. 

Hrozivá je však aj stopa, ktorú vo vile zanechala Iveta. Podľa knihy Zlaty Dvořákovej, ktorá u nej pracovala, sa tam totiž viackrát pokúsila o samovraždu.

V roku 2005 ju ničil vzťah plný hádok s hercom Zdeňkom Podhůrským. Vyústil až do situácie, kedy Golda našla svoju zamestnávateľku bez známok života za stolom v pracovni. „Nehýbala sa, ani jej dych som nedokázala započuť. ‚Iveta je mŕtva!‛ vyľakala som sa,” opísala nepríjemné chvíle. Našla dokonca aj list na rozlúčku. Inštrukcie od záchrannej služby a rýchly príjazd sanitky speváčku zachránili. 

O rok neskôr ale prišiel ďalší skrat. Blondínka mala za partnera zverolekára Romana, ktorý sa však po viacerých nezhodách odsťahoval. Tentokrát susedka našla Bartošovú ležať v hornej kúpeľni vo vani – v záplave krvi. Ležala tam nahá s porezanými zápästiami. A opäť nechýbal ani list na rozlúčku. Našťastie spolu so susedkou prišla aj Goldina kamarátka, profesiou lekárka, ktorá zničenej popovej princeznej zachránila život. 

Ďalší pokus o ukončenie života, o ktorom sa verejne vie, prišiel za éry Domenica Martucciho. Podľa českých médií sa predávkovala liekmi. Opäť ju našli v kúpeľni. Niet teda divu, že citlivejšie povahy si bývanie Ivetinej vile predstaviť nevedia. 

Viac o téme: Iveta Bartošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu