Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Trapas s Ivetou Bartošovou (†48): Totálny prepadák, aký sa často nevidí!

Iveta Bartošová Zobraziť galériu (4)
Iveta Bartošová

BRNO - Iveta Bartošová bola kedysi nazývaná popovou princeznou. Jej život však rozprávkový nebol a nakoniec spáchala samovraždu. Speváčku si teraz chceli pripomenúť v istom brnenskom klube, kde veľká časť oldies párty mala byť venovaná práve jej piesňam. No zdá sa, že pre ľudí už vôbec nie je takým ťahákom ako kedysi. Jej hity si totiž prišli vypočuť len dvaja ľudia.

V brnenskom klube sa pred pár dňami mala konať oldies párty s hitmi 70. a 80. rokov, ale najmä s piesňami Ivety Bartošovej. Vedenie malo dokonca aj povolenie od rodiny a zdalo sa, že zábave spojenej so spomienkou na speváčku nestojí nič v ceste. 

Z večera sa však stal úplný prepadák. Na diskotéku, kam sa dokonca neplatilo ani žiadne vstupné, dorazili len dvaja ľudia – akoby Česi na Ivetu už úplne zabudli. Vedenie klubu však berie vinu na seba. „Tematický večer byl zrejme nešťastne plagátovaný! Aj naďalej ale budeme hrať Ivetu Bartošovú. Myslím, že bola skvelá speváčka a nemalo by sa na ňu zabúdať,” povedal denníku Aha! prevádzkar.

 


 

Viac o téme: Iveta Bartošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu