Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Škandalózna slovenská speváčka: Najprv sa predávala cez sex, potom zamierila do správ RTVS a dnes...

Lucia Ďuračová alias speváčka Ramada sa kedysi udržiavala v povedomí kontroverzným správaním. Zobraziť galériu (8)
Lucia Ďuračová alias speváčka Ramada sa kedysi udržiavala v povedomí kontroverzným správaním. (Zdroj: SITA/RTVS)

BRATISLAVA - Kontroverzné vystupovanie a všade samý sex! Presne taká bola speváčka Ramada, vlastným menom Lucia Ďuračová (31). Tá sa do povedomia verejnosti dostala piesňou Ramadán, no už niekoľko rokov o nej vôbec nepočuť. Vidieť ju bolo, len mnohí ani netušili, že je to ona. Ukázalo sa totiž, že zo šialenej ryšavky je dnes seriózna plavovláska, ktorá (a to sa podržte) pracovala istý čas ako redaktorka spravodajstva vo verejnoprávnej RTVS. A zdá sa, že sexi vystupovanie nadobro odsunula bokom - dnes totiž pracuje v akadémii osobnostného rozvoja.

Meno Lucia Ďuračová väčšine Slovákov nehovorí absolútne nič. No keď sa spomenie speváčka Ramada, to už asi každému napadnú kontroverzné vystúpenia, vyzývavé pózovanie a piesne plné erotiky. Presne taká bola hudobníčka, ktorá sa do povedomia verejnosti dostala piesňou Ramadán. 

Svoju kariéru predávala doslova cez sex, pozornosť pútala vyhláseniami, ako veľmi ju vzrušuje speváčka Katka Knechtová a že by s ňou chcela prežiť vášnivú noc. Vydala jediný album, ktorý okrem piesní typu Oddelený sex obsahoval aj nahrávku ryšavkinho orgazmu.

V ten istý rok dokonca vyhrala aj „hudobnú“ cenu – v ankete Slávik ju Slováci zvolili za najhoršie oblečenú speváčku – Metla roka. Pri preberaní ukázala Ramada na pódiu svoj zadok. A to bol jej koniec. Potom už o šialenej šoubiznisovej postavičke počuť nebolo.

Vidieť ste ju však mohli – aktuálne číslo týždenníka Plus 7 dní totiž prinieslo informáciu, že Ramada alias Lucia Ďuračová pôsobila v uplynulých rokoch vo verejnoprávnej RTVS. Z kontroverznej speváčky sa tak stala seriózna redaktorka televízneho spravodajstva. A to by v čase, keď svetlovláska rozťahovala nohy do objektívov fotoaparátov, netipoval azda nikto.

„Nechcem, aby sa moje meno viac spájalo so škandálmi a s problémami. Urobila som chybu, že som šou okolo seba povýšila nad spievanie,“ povedala v minulosti speváčka a zjavne to myslela vážne. Sexi vystupovanie dala úplne bokom a aktuálne pracuje v sfére osobnostného rozvoja. „Som teraz členom tímu akadémie osobnostného rozvoja Andyho Winsona, ktorý robí mentálny koučing, neurolingvistické programovanie, chodenie po žeravých uhlíkoch, liečbu fóbií,“ prezradila pre Plus 7 dní Ďuračová. 

No hoci je dnes z pojašenej speváčky seriózna dáma, za svoju minulosť sa nehanbí. „Vtedy som to tak cítila. Človek dospieva a napreduje. Mení sa. Bola to istá etapa mňa. Malo to tak byť,“ povedala „nová“ Ramada. Tak snáď sa do budúcna nerozhodne svoju spevácku kariéru obnoviť...

Video: Vypočujte si hudobný skvost speváčky Ramady - Ramadán. 

Ramada pieseň
Video: Krátka ukážka videoklipu k piesni Ramadán – na internete dnes už celý klip nenájdete. 

Ramada ukážka klipu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu