Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tajné tetovanie krásnej markizáčky: Pozrite, vidno ho len v sexi bikinách!

Diana Hágerová má na svojom tele niekoľko tetovaní. Zobraziť galériu (8)
Diana Hágerová má na svojom tele niekoľko tetovaní. (Zdroj: Topky.sk -)

CHORVÁTSKO - Aj ona je pokreslená! Krásna redaktorka z markizáckeho Telerána Diana Hágerová (25) patrí k ženám, ktorým sa ozdoby tela v podobe tetovania páčia. No málokto vie, že sama ich má na sebe niekoľko. Obrázky zdobia už jej ruky aj nohy... A najnovšie fotky z dovolenky v Chorvátsku odhalili, že jeden nápis sa nachádza aj na mieste, ktoré verejnosť bežne nevidí... Na obdiv je vystavený iba v sexi bikinách. Pozrite sa sami.

Diana Hágerová si v týchto dňoch užíva dovolenku v Chorvátsku. Fotkami z oddychu pri mori sa pýši aj na sociálnej sieti Instagram. Práve tam sme si všimli, že blondínka známa z markizáckeho Telerána má na svojom tele novú ozdobu. 

Kráska, ktorá sa v minulosti zúčastnila aj súťaže krásy, odhalila tetovanie na mieste, ktoré verejnosti nie je bežne prístupné. Vidno ho len v sexi bikinách. Nachádza sa totiž na blondínkiných bedrách. 

Zďaleka však nejde o prvé tetovanie, ktoré kráska na svojom tele má. Ako nám prezradila, dokopy ich má vraj už štyri. „Tetovanie sa mi ako jedinečná ozdoba tela páči už veľmi dlho. Svoje prvé mám od 18 – 19 rokov. Postupne pribudli ďalšie tri,“ povedala nám Hágerová, pričom práve to na bedrách je najväčšie, aké má. „Je to latinský nápis, ale čo tam mám napísané, si nechám pre seba,“ tají význam kresby markizáčka. 

Diana Hágerová (vľavo) odhalila svoje nové tetovanie. Bok jej zdobí latinský nápis.
Zobraziť galériu (8)
Diana Hágerová (vľavo) odhalila svoje nové tetovanie. Bok jej zdobí latinský nápis.  (Zdroj: Instagram D.H.+Ľ.Š.)

Viac o téme: Diana Hágerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu