Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Juraškova láska sa vyprsila: Roman, toto ti nevadí?!

Diana Hágerová Zobraziť galériu (5)
Diana Hágerová (Zdroj: Instagram D.H.)

BRATISLAVA - Ejha! Väčšina mužov svojim priateľkám nedovolí, aby na sociálne siete vešali fotky len v plavkách. No zdá sa, že markizácky moderátor Roman Juraško (37) k nim nepatrí a naopak tým, čo má doma, sa rád pochváli. Najnovšie totiž jeho polovička Diana Hágerová (26) zavesila na Instagram fotku, na ktorej sa doslova vyprsila. Aha, do očí sa jej rozhodne nepozriete!

Diana Hágerová je kus sexi ženy, ktorú by markizáckemu moderátorovi Romanovi Juraškovi mohol závidieť nejeden muž. No hoci mnohí by na jeho mieste chceli mať blondínku len pre seba, známy Slovák k týmto chlapom zjavne nepatrí... Práve naopak, svojím pokladom sa rád popýši. 

Nevadí mu napríklad, ani keď sa blondínka verejne pochváli sexi fotkou len v plavkách. Dôkazom je aj jej najnovší príspevok, na ktorom je s Miss Universe 2012 Ľubicou Štepánovou. Kráska je totiž na snímke v úsporných plavkách a v takej póze, že vynikli jej prednosti... No doslova sa na nej vyprsila. Hmm, tak tomu sa teda hovorí kvalitný výhľad!

Diana Hágerová na sociálnu sieť Instagram zavesila fotku v plavkách. Navyše je v póze, pri ktorej vynikli jej prednosti.
Zobraziť galériu (5)
Diana Hágerová na sociálnu sieť Instagram zavesila fotku v plavkách. Navyše je v póze, pri ktorej vynikli jej prednosti.  (Zdroj: Instagram D.H.)

Viac o téme: Diana Hágerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu