Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nechutný trapas naživo v Teleráne: Fuj, z tohto sa vám zdvihne žalúdok!

Kuchár si vo štvrtkovom priamom prenose Telerána vyrobil nechutný trapas. Zobraziť galériu (5)
Kuchár si vo štvrtkovom priamom prenose Telerána vyrobil nechutný trapas. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tak toto mu nevyšlo! Divákov, ktorí markizácke Teleráno pozerali vo štvrtok ráno, zrejme aj prešla chuť na raňajky. V živom vysielaní sa totiž kuchárovi, ktorý pripravoval jedlo, podarilo vyrobiť si poriadne nechutný trapas. Keď sa totiž oko kamery upriamilo na uvarené cestoviny, okrem hrášku ich „zdobil“ aj poriadne dlhý tmavý vlas. No fuj!

Každé ráno v markizáckom Teleráne predvádza niektorý z vychytených slovenských kuchárov svoje kulinárske umenie. A divákom sa pri pohľade na chutné dobroty hneď zrána zbiehajú slinky. No vo štvrtkovej časti tomu tak celkom nebolo. Mnohým Slovákom sa naopak po zhliadnutí pripraveného výtvoru skôr zdvihol žalúdok. 

Kuchárovi, ktorý práve varil, sa totiž podaril poriadne nechutný trapas, ktorý predýcha len máloktorý zo stravníkov. Keď totiž kamera snímala uvarené cestoviny, bolo vidieť, že ich okrem hrášku zdobí aj poriadne dlhý tmavý vlas. A vôbec nešlo o detail, ktorý by si nikto nevšimol. 

Pozorní diváci na nechutnosť v priamom prenose upozornili hneď aj na sociálnej sieti Facebook. „Dobrú chuť aj s vlasmi,“ objavilo sa v príspevku na webe, ktorý sprevádzala aj fotografia ako dôkaz. „V tom jedle, čo ste naložili Borisovi, máte vlas!!!“ uviedol aj ďalší všímavý človek. Nuž, toto nie je práve najlepšia vizitka, ale skôr hanba v priamom prenose. 

V jedle, ktoré kuchár prezentoval v živom vysielaní Telerána bol viditeľne zamotaný niečí vlas.
Zobraziť galériu (5)
V jedle, ktoré kuchár prezentoval v živom vysielaní Telerána bol viditeľne zamotaný niečí vlas.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Teleráno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu