Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Krásna Pavolová v odvážnych mini šatách: Ledva jej zakrývali zadok a tie nohy...

Stanislava Pavolová Zobraziť galériu (7)
Stanislava Pavolová (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Moderátorka jojkárskeho Top Star magazínu Stanislava Pavolová (34) je vždy štýlovo nahodená a aj vďaka svojej dokonalej postavičke patrí bezpochyby medzi najkrajšie ženy nášho šoubiznisu. Svojou sexi figúrou vo zvodnom outfite sa pochválila aj v pondelkovej relácii. V modrých flitrových minišatách ukázala nielen štíhle dlhé nohy, ale takmer odhalila aj zadoček.

Zvodná aj bez výstrihu! Jedna z najkrajších jojkárskych tvárí Stanislava Pavolová má sexepílu na rozdávanie. O tom sa mohli opäť presvedčiť aj televízni diváci Top Star magazínu, kde blondínka provokovala v sexi outfite. V modrých filtrovaných minišatách ukázala nielen štíhle dlhé nohy, ale pri moderovaní v sede na barovej stoličke takmer odhalila aj zadoček. Pavolová si zrejme musela naozaj dávať veľký pozor, aby divákom neukázala viac, ako by chcela.

Moderátorka sa svojou dokonalou postavičkou a sexi outfitom stihla pochváliť aj na sociálnych sieťach. Týmto záberom príjemne prekvapila svojich fanúšikov a predovšetkým tých mužských, ktorí ju zasypali ihneď množstvom lichôtok. „Wau, to je ale krása, vyzeráš úchvatne,“ napísal jeden a ďalší sa pridal: „Pekná postavička, a krásne dlhé nohy až po zem.“ Za množstvo podobných komentárov v rovnakom duchu sa blondínka svojim fanúšikom aj poďakovala: „Juj, všetkým ďakujem, vždy potešia pekné slová.“ 

Stanislava Pavolová v sexi minišatách, ktoré jej ledva zakrývali zadok.
Zobraziť galériu (7)
Stanislava Pavolová v sexi minišatách, ktoré jej ledva zakrývali zadok.

 

 

Viac o téme: Stanislava Pavolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu