Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Belohorcovej návrat medzi hviezdy: Preboha, Zuza, toto snáď nie!

Zuzana Belohorcová sa objavila na českej párty. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Belohorcová sa objavila na českej párty.

PRAHA – Fúha! Bývalá moderátorka erotickej relácie Zuzana Belohorcová (39) už viac ako štyri roky žije s rodinou v americkom Miami. Tento týždeň sa však spolu s manželom, českým podnikateľom Vlastimilom Hájkom (39), objavila na otvorení nového pražského klubu. A hneď spôsobila rozruch. Párik sa totiž v spoločnosti objavil približne po roku. Okrem toho blondínka zaujala aj svojím obtiahnutým outfitom zarezaným v rozkroku.

Toto veru nebol hviezdny outfit! Bývalá učiteľka sexu Zuzana Belohorcová, ktorá je dnes už dvojnásobnou mamou, si užíva s rodinou život ako z rozprávky v americkom Miami. Pred pár dňami však zavítala na otvorenie pražského klubu, kde jej robil spoločnosť aj jej manžel Vlastimil. Hájek. Blondínka bola spolu s ďalšími českými sexbombami pozvaná, aby podnik slávnostne uviedla do prevádzky.

Hoci sa Zuzana v minulosti obliekala sexi a vyzývalo, dnes je matkou dvoch detí a jej outfity sú už striedmejšie. Pri tejto príležitosti však šliapla poriadne vedľa. Bývalá moderátorka si totiž obliekla extrémne obtiahnuté čierne legíny, ktoré sa jej zarezali do intímnych partií. Blondínka naozaj nešťastne skombinovala tento kúsok s bielym topom do pása. Stačilo si obliecť dlhšie tričko a vyzerala by oveľa lepšie. Ak však mienila na seba strhnúť pozornosť, to sa jej teda naozaj podarilo. 

Zuzana Belohorcová si odskočila z Miami do Čiech na otvorenie pražského klubu. Zaujala svojím obtiahnutým rozkrokom.
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Belohorcová si odskočila z Miami do Čiech na otvorenie pražského klubu. Zaujala svojím obtiahnutým rozkrokom.

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu