Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Belohorcová dala šoubiznisu košom: Dôvod, prečo na Slovensku už robiť nechce!

Zuzana Belohorcová už na Slovensku pracovať nechce. Zobraziť galériu (17)
Zuzana Belohorcová už na Slovensku pracovať nechce.

MIAMI - S mikrofónom skončila! Kedysi bola televíznou hviezdou, dnes sa stiahla do úzadia a žije už niekoľko rokov v Amerike. Na Slovensko a do Česka sa Zuzana Belohorcová (38) vracia zvyčajne len za rodinou, na večierky chodí málokedy. Zo šoubiznisu sa vytratila aj vďaka tomu, že u nás už neberie žiadne kšefty ako moderátorka. Blondínka nám v rozhovore prezradila, prečo je to tak a ako žije teraz.

Topky.sk: Už dlhšie žijete v zahraničí. Najprv ste sa presťahovali do Prahy, teraz ste v Miami. Prečo ste vlastne odišli? 

Po narodení dcérky Salmy sme sa s manželom rozhodli, že zmeníme život a vyskúšame to v Miami. V tom období to bol veľký risk, nakoľko sme obaja mali dobré pracovné zázemie a vybudovanú nejakú pozíciu. V USA sme museli začať takpovediac od začiatku. S odstupom štyroch rokov môžem povedať, že sme šťastní, že sme vtedy tak „riskovali” a že sme to dali. Sme tu spokojní. Rodinný život v Miami nás maximálne napĺňa. Ale samozrejme srdcom som a stále budem hrdá Slovenka, hrdá Žilinčanka. 

Topky.sk: Nechýba vám Slovensko?

Jediné, čo mi tu v Amerike naozaj veľmi chýba, je moja milovaná rodina. Preto moji rodičia pravidelne lietajú na celú zimu za nami a my potom v lete na Slovensko. Najviac mi teda chýbajú moji super rodičia, skvelé sestričky Aďka a Mirka, neterky Carolinka a Larka, moje skvelé kamošky Beuška, Marcelka a Erička. A ešte študentská pečať – mňam, hneď by som si dala, a aj bryndzové halušky od maminky, čerstvú tresku a dala by som si aj dobrú čapovanú kofolu. Ale vôbec mi nechýba zima. Život bez zimy si viem v pohode predstaviť.

Topky.sk: A je tam niečo lepšie ako u nás? 

Čo je určite naj, je možnosť, akú majú naše deti, a to vzdelávať sa v jazykoch. Salminka má štyri a pol roka a hovorí anglicky ako rodená Američanka. Už začína chytať aj španielčinu. 

Topky.sk: Ste mama dvoch detí. Ako to v cudzine zvládate? 

Je to náročné, ale keď sa chce, dá sa všetko. Ako sa hovorí - jedno dieťa, žiadne starosti. Vždy som si myslela, ako veľa roboty je so Salminkou, ale to bolo nič oproti dvom deťom. Rada si však urobím čas aj pre seba a pravidelne trikrát do týždňa chodím cvičiť. Nakoľko som v Amerike na deti úplne sama, mám skvelú kočku, ktorá mi malinkého povaruje, kým som vo fitku. 

Topky.sk: Plánujete ešte ďalšie dieťa? Veď aj vy sama máte dve sestry. 

Áno, ja mám dve skvelé sestry, s ktorými máme veľmi dobré vzťahy. Nevko je vlastne prvý chlap v rodine Belohorcových. My sme s manželom šťastní za dve krásne a zdravé deti. A navyše máme párik, chlapca a dievčatko – čo viac môžeme chcieť? 

Topky.sk: Manžel vám pomáha s deťmi? 

Tak to viete, ako chlapi... Ale nesťažujem sa, je to v rámci normy. Keď mám byť úprimná, Nevko je najväčší maznáčik môjho tatina. Dokonca všetci hovoria, že sú si podobní. Tatino vždy túžil po synovi a má tri dcéry. Teraz je hrdý starý otec, keď sa po troch vnučkách konečne dočkal vytúženého vnuka. 

Topky.sk: Nechýba vám práca moderátorky a šoubiznis? 

Úprimne, ani nie. Zažila som krásne pracovné roky, či na Slovensku, či v Česku a mám na čo spomínať. Teraz sa ale venujem mojim najväčším pokladom, mojim krásnym deťom. Nevymenila by som to za nič na svete.

Topky.sk: A nechceli by ste sa niekedy k tej práci vrátiť? 

Nikdy nehovorme nikdy. Možno raz... 

Topky.sk: Prijali by ste teda ponuku moderovať nejakú šou u nás alebo dávate túto profesiu bokom? 

Myslím si, že by žiadna ponuka neprebila možnosť žiť tu v Miami v teplej klíme po celý rok. 

Topky.sk: V Amerike ste neskúšali moderovať nejaké akcie? 

Moja angličtina nie je taká dokonalá, aby som sa tu mohla venovať práci moderátorky. Ale možno časom. 

Topky.sk: Čomu sa chcete venovať po materskej?

Plánujem si čím skôr dokončiť realitnú školu, zostáva mi ešte urobiť štátnu skúšku. A potom sa môžem naplno venovať práci maklérky. 

Topky.sk: Vraj ste nedávno kúpili nový dom...

Vždy bolo naším snom s manželom si tu zaobstarať rodinný dom s privátnym bazénom a vírivkou. Ale po poslednej skúsenosti vieme, že môj manžel nie je rodený chalupár a práca okolo baráku ho príliš nenapĺňa. Navyše sme sa presťahovali o 14 ulíc ďalej a zrazu bolo všetko inak. Už to nebol ten čistý, vypulírovaný South of 5th, na ktorý sme boli zvyknutí a kde sme vždy bývali. Na pláž sme to mali zrazu ďalej a aj kvôli tomu sme vlastne tu. Baráčik bol síce famózny, ale radšej sme ho so ziskom predali a sme späť na starom mieste, kde si práve dokončujeme penthouse (luxusný apartmán na najvyššom poschodí budovy, pozn. red.) s dvomi strešnými terasami. O pár dní nás čaká sťahovanie, takže sa nenudíme. S dvomi deťúrencami je to dosť náročné.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu