Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Belohorcová má nové prsia: Plastika... Už aj ona je silikónová!

Zuzana Belohorcová sa po dvoch pôrodoch rozhodla pre úpravu pŕs. Zobraziť galériu (8)
Zuzana Belohorcová sa po dvoch pôrodoch rozhodla pre úpravu pŕs.

PRAHA - Vylepšená! Zuzana Belohorcová (39) sa koncom roka 2013 stala dvojnásobnou matkou. A niekoľko mesiacov po narodení syna začala uvažovať nad plastickou operáciou svojich predností. Podľa portálu Super.cz už bývalá učiteľka zákrok podstúpila, nechala si prsia podvihnúť aj zväčšiť silikónovými výplňami. Pod nôž si mala ľahnúť včera v Českej republike.

Zuzana Belohorcová bola vždy známa aj vďaka svojim prirodzene veľkým prsiam. Po dvoch deťoch však s nimi už príliš spokojná nebola. Približne pred rokom týždenník Plus 7 dní informoval, že blondínka zvažuje plastiku. „Netúžim robiť zo seba sexbombu, ale po dvoch deťoch a vekom už moje prsia nie sú stopercentné. Tu to nie je nič netradičné. Skoro každá druhá dievčina má v USA upravené prsia,” uviedla vtedy bývalá učiteľka sexu. 

A Zuzana už svoj plán aj zrealizovala. Podľa portálu Super.cz sa včera dostavila na pražskú kliniku, kde sa podrobila operácii. Vnady jej podvihli aj zväčšili. „Mala som takého chrobáčika v hlave, či tam dať aj výplň, ten silikón. Potom som povedala, že keď tak, tak trošku,” prezradila v reportáži televízie Prima.  
Zuzana Belohorcová u plastického chirurga.
Zobraziť galériu (8)
Zuzana Belohorcová u plastického chirurga.
 
 
Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu