Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Belohorcovej život ako z rozprávky: Aha, aký si užíva prepych!

Zuzana Belohorcová je v Amerike nadmieru spokojná. Zobraziť galériu (10)
Zuzana Belohorcová je v Amerike nadmieru spokojná.

MIAMI – Nič jej nechýba! Niekdajšia hviezda slovenského a českého šoubiznisu Zuzana Belohorcová (39) už niekoľko rokov žije za veľkou mlákou. A ako sa zdá, život si naozaj vychutnáva. Má úspešného muža, dve deti a prepychový dom. Okrem toho si užíva luxusné dovolenky a bežne stretáva svetové hviezdy. Sexi blondínka má život, o akom mnohí iba snívajú.

Je z nej mama na plný úväzok, no nič neľutuje. Práve naopak! Bývalá moderátorka erotickej relácie Zuzana Belohorcová si už viac ako päť rokov užíva materské povinnosti. S manželom, podnikateľom Vlastimilom Hájkom, vychovávajú dve deti – dcéru Salmu a syna Nevia. Odvtedy sa život blondínky úplne zmenil. Rodená Žilinčanka sa natrvalo presťahovala do amerického Miami, kde si užíva život doslova ako z rozprávky. A nepotrebuje k tomu ani svetlá kamier a žiaru reflektorov.

Hoci sa Zuzana naplno venuje svojim dvom ratolestiam, s rodinkou si dopraje aj oddych a luxusné dovolenky. „Pravidelne chodíme s deťmi dvakrát do roka na plavbu po karibských ostrovoch a ani teraz to nebolo inak. Počas 7 dní sme navštívili niekoľko miest. Vždy si to s deťmi perfektne užijeme,“ netajila Belohorcová, ktorá prezradila aj svoje cestovateľské plány do budúcnosti. „Zaujímavá je svojím spôsobom každá krajina, ktorú navštívime. Radi spoznávame niečo nové. Keď budú deti trošku väčšie, chceme s nimi precestovať Ameriku krížom-krážom a potom bude nasledovať Európa. S manželom ju máme skoro celú precestovanú ešte z obdobia, keď sme nemali deti. Vtedy sme každý víkend lietali a spoznávali.“

Aktuálne sa rodinka z výletov vracia do pomerne nového bytu. Minulý rok totiž Belohorcová a Hájek predali dom a presťahovali sa do nového hniezdočka. „Zariadili sme si dvojpodlažný penthouse (luxusný apartmán na najvyššom poschodí budovy, pozn. red.) s dvoma rozľahlými terasami s výhľadom na zátoku. Je to neskutočné bývanie, asi naj, čo sme na Miami doteraz mali. Manžel ho úplne od základu celý vybúral a nanovo postavil presne pre našu potrebu. Byt je úžasný, máme všetko po ruke,“  pochválila sa blondínka, ktorá v miestnych luxusných butikoch či reštauráciách stretáva vraj známe osobnosti jednu za druhou.

A hoci blondínka už úplne vystúpila z vôd nášho šoubiznisu, svoju postavu si stále udržiava. „Keď sa chce, dá sa všetko. Chodím na špeciálne cvičenia s trénerom v pondelok, stredu a piatok. V utorok na Thaibox a 3x do týždňa v skorých ranných hodinách, kedy ešte dcérka a muž spia, naložím syna do kočíka špeciálneho na in-line korčule a jazdíme po promenáde na Ocean Drive minimálne hodinu. Naša opatrovateľka nám deti stráži iba občas večer, keď si s manželom v pokoji vybehneme na večeru,“ uviedla pre topky Zuzana. Taký život by sa zrejme páčil nejednému Slovákovi či Slovenke... 

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu