Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Belohorcovej radikálna zmena: Mýlia si ju so svetovou hviezdou!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (17)
Zuzana Belohorcová

FLORIDA - Je to vážne ona?! Na Slovensku nie je azda nikto, kto by nepoznal Zuzanu Belohorcovú (39). Sympatická blondínka prežívala svoju najväčšiu slávu ako učiteľka sexu na obrazovkách televízie Markíza. Už niekoľko rokov však s manželom žije v ďalekej Amerike. No a tam sa plavovláska zmenila doslova na nepoznanie. Zhodila svoju dlhú hrivu a ľudia si ju začali mýliť so svetovou hviezdou. Pozrite!

Najznámejšia slovenská učiteľka sexu Zuzana Belohorcová sa pred viac ako tromi rokmi presťahovala na Floridu. S manželom Vlastom Hájkom vtedy doslova zmenili svoj život od základov. Vybudovali si nový domov, nové životy, našli novú prácu... No a teraz blondínka radikálne zmenila aj svoj imidž. 

Kráska, ktorú si slovenskí a českí diváci pamätajú s dlhou hrivou, sa totiž pred pár dňami dala ostrihať úplne nakrátko. „Už dlhšie som uvažovala o tejto zmene, že si vlásky úplne skrátim. Podobný účes som mala, keď som pred sedemnástimi rokmi prestúpila zo Slovenskej televízie do Markízy,“ prezradila pre Topky.sk Belohorcová, ktorá si nový účes naozaj užíva. 

„V novom účese sa cítim mladistvejšie, je to svieže a na úpravu veľmi jednoduché. Pri dvoch deťoch nemám toľko času na seba. 10 – 15 minút na úpravu tváre a vláskov je maximum,“ priznala blondínka. Tú vraj mnohí prirovnávajú k svetovej hviezde. „V 92-hom, keď bežal v kinách film Základný inštinkt, ma na škole volali Sharon Stone. Vraj som jej bola veľmi podobná. História sa opakuje – teraz ma tu naši známi a susedia v dome volajú Sharon,“ povedala nám so smiechom Zuzana. Čo poviete, pristane jej to?

Zuzana Belohorcová radikálne zmenila imidž. Dala sa ostrihať nakrátko.
Zobraziť galériu (17)
Zuzana Belohorcová radikálne zmenila imidž. Dala sa ostrihať nakrátko.  (Zdroj: acrhív Z.B.)

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu