Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mojsejov megatrapas: Ponižujúci koniec a výsmech od Nory!

Talkshow Braňa Mojseja skončila trapasom. Nora Mojsejová sa na tom schuti zasmiala. Zobraziť galériu (4)
Talkshow Braňa Mojseja skončila trapasom. Nora Mojsejová sa na tom schuti zasmiala. (Zdroj: Miro Vacula/Facebook B.M.)

KOŠICE - Toto nečakal! Braňo Mojsej (47) sa v posledných týždňoch pýšil na sociálnej sieti svojou pripravovanou talkshow. Tá sa mala konať pred pár dňami v jednom z košických divadiel. No nestalo sa tak. Akcia bola na poslednú chvíľu zrušená. Ako oficiálny dôvod boli uvedené technické problémy. Šušká sa však, že hlavnou príčinou je nulový záujem o lístky, ktoré stáli 8 eur. To poriadne pobavilo hudobníkovu exmanželku Noru Mojsejovú (56), ktorá si neodpustila uštipačnú poznámku.

Braňo Mojsej na svojom Facebooku dlhé týždne avizoval, že v jednom z košických divadiel uvedie 19. júna vlastnú talkshow. Okrem hudobníka dávali podujatie do pozornosti aj bilbordy, ktoré boli rozvešané po metropole východu. Napriek vynaloženému úsiliu a reklamnej kampani však pripravované podujatie skončilo hotovým megatrapasom. 

Talkshow, ktorou sa spevák pýšil, sa totiž napokon vôbec nekonala. Na poslednú chvíľu bola zrušená. „Ospravedlňujeme sa všetkým divákom, predstavenie Braňa Mojseja sa z technických príčin ruší. Ďakujeme za pochopenie,“ píše sa na stránke divadla. Keď sme u kompetentných zisťovali, o aké technické príčiny išlo, odmietli nám to prezradiť. Vraj by sa to mohlo obrátiť proti nim.

Po Košiciach sa však v súvislosti s nečakanou zmenou programu šušká, že skutočnou príčinou bol enormne nízky záujem o lístky. Výsledkom totiž je zrušenie nielen jedného, ale hneď všetkých ďalších predstavení, ktoré hudobník avizoval a plánoval na najbližšie mesiace. Skrátka, na internete už nenájdete ani jedno. 

Braňova bývalá manželka Nora je na rozdiel od neho na roztrhanie. Vo štvrtok totiž bola hosťom v šou Michala Hudáka, kde museli organizátori pridávať stoly, aby sa ľudia pomestili. Okrem toho sa teší úspechu svojej knižnej novinky s názvom Spoza mreží. Na trapase svojho expartnera sa podnikateľka len schuti zasmiala. „Asi zabudol povedať kľúčovým ľuďom zo šoubiznisu, aby prišli,“ zahlásila pobavene Mojsejová, ktorá narážala na jeho nedávne vyjadrenie, že len vďaka nemu je východniarka známa. 

Čítajte aj: Mojsejovej konflikt s Braňom Po rokoch opäť na nože! 

Viac o téme: Nora MojsejováBraňo Mojsej
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu