Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nová žena v živote Braňa Mojseja: TOTO je ona!

Braňo Mojsej Zobraziť galériu (4)
Braňo Mojsej (Zdroj: internet)

PREŠOV - Nová láska?! Braňo Mojsej (48) bol dlhé roky neoddeliteľne spätý s košickou boháčkou Norou Mojsejovou (57). Koncom roka 2012 sa však manželia rozviedli. No a v živote najznámejšieho východniara je aktuálne už nová žena - reč je o 41-ročnej podnikateľke Jane z Prešova. Dvojica spolu figuruje na výpisoch z obchodného registra a... Vraj sú viac než len obchodní partneri!

Ešte pred pár rokmi si nikto nedokázal ani len predstaviť, že by kontroverzní Mojsejovci netvorili pár. V zime 2012 sa však najznámejší východniari rozviedli a každý si dnes už žije vlastným životom. Najnovšie sa dokonca začalo hovoriť o tom, že po boku Braňa je nová žena. 

Informoval o tom týždenník Plus 7 dní, ktorý zistil, že známy hudobník sa už dlhšie stretáva s istou blondínkou. Reč je o 41-ročnej Jane z Prešova, ktorá je vraj úspešnou biznismenkou. Jej podnikateľské aktivity majú siahať až na ďalekú Srí Lanku, kam zhodou okolností hudobník v poslednom období často lietal.

Navyše dvojicu od apríla spája aj výpis z obchodného registra. Plavovláska totiž ešte donedávna figurovala v dvoch firmách, ktoré koncom roka zrušila. No a ich zlúčením dokopy spolu s Mojsejovou starou spoločnosťou o pár mesiacov neskôr vznikla jedna úplne nová, ktorej konateľom je práve Braňo. 

Dvojicu však má spájať oveľa viac, než len práca. Ak tomu tak je, musí ísť o čerstvý vzťah – ešte minuloročné Vianoce totiž spevákova nová známosť podľa našich informácií trávila spolu s manželom Radovanom a dvomi deťmi (malou dcérou a synom v pubertálnom veku). A aj jednu zo zrušených firiem vlastnil jej zákonitý partner. 

Týždenník v tejto súvislosti oslovil aj samotného Mojseja, no k téme sa nevyjadril. Neskôr na facebookovom profile zverejnil video, v ktorom nechal jasný odkaz. „O svojom súkromí momentálne s nikým nehovorím,“ povedal Braňo v nahrávke. Tak sa nechajme prekvapiť, ako sa toto celé napokon vykryštalizuje. 

S touto ženou sa má už dlhšie stretávať Braňo Mojsej.
Zobraziť galériu (4)
S touto ženou sa má už dlhšie stretávať Braňo Mojsej.  (Zdroj: internet)

Viac o téme: Braňo Mojsej
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu