Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mojsejovej odvaha nechýba: Pozrite, čo si na seba navliekla!

Nora Mojsejová sa za posledné roky výrazne zmenila. Zobraziť galériu (6)
Nora Mojsejová sa za posledné roky výrazne zmenila.

KOŠICE – Fúúúha! Podnikateľka Nora Mojsejová (56) sa za posledné roky výrazne zmenila. Náročné obdobie v živote známej východniarky spôsobilo, že za posledné dva roky zhodila až 30 kíl, prefarbila si vlasy a zmenila aj šatník. Pred pár dňami sme ju pristihli v outfite, aký sme na nej hádam ešte nikdy nevideli. Tmavovláska vyšla do ulíc v minisukni.

Prekvapila! Mnohí, čo si Noru Mojsejovú pamätajú ako bacuľku z Pereša, by zrejme nikdy nepovedali, že táto svojrázna podnikateľka bude mať raz 57 kíl. Počas uplynulých dvoch rokov, z ktorých polovicu strávila vo väzení, totiž schudla neuveriteľných 30 kíl.

A štíhlu figúru si brunetka udržuje dodnes. Pred pár dňami sa objavila na košickom súde, kde si bola vyzdvihnúť svoj pas. Nora ihneď pútala pozornosť, a to predovšetkým vďaka svojmu outfitu.

Mojsejová prišla totiž oblečená v čiernom tope s obrovským krížom na hrudi a k tomu mala čierno-bielu krátku sukňu. Takúto mini mala Nora na sebe snáď prvýkrát. Mnohých možno výberom oblečenia zaskočila, ale nemá sa za čo hanbiť.  

Nora Mojsejová si už môže dovoliť aj minisukňu.
Zobraziť galériu (6)
Nora Mojsejová si už môže dovoliť aj minisukňu.
Kniha Nory Mojsejovej Spoza mreží sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

Viac o téme: Nora Mojsejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu