Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pravda o Mojsejovej frajerke: Sú spolu už roky a... Nie je to žiadna boháčka!

Po boku Braňa Mojseja je vraj nová žena. Zobraziť galériu (5)
Po boku Braňa Mojseja je vraj nová žena. (Zdroj: Facebook)

PREŠOV - V uplynulých dňoch sa na verejnosť dostala informácia o novej žene v živote Braňa Mojseja (48). Hudobník z východu sa vraj intenzívne stretáva s úspešnou podnikateľkou Janou (41) z Prešova. A hoci počiatočné indície navodzovali dojem, že partneri tvoria pár len zopár mesiacov, všetko je inak - sú spolu vraj už roky... A ona nie je žiadna boháčka, ako sa na prvý pohľad zdá!

Vo štvrtok sme na Topkách písali o novej žene, ktorá sa objavuje v živote Braňa Mojseja. Najznámejší východniar sa vraj v posledných mesiacoch intenzívne stretáva so 41-ročnou Janou z Prešova. Má ísť o úspešnú podnikateľku, ktorej aktivity siahajú až na ďalekú Srí Lanku. 


Nová žena v živote Braňa Mojseja: TOTO je ona! 


Teda aspoň takými informáciami sme disponovali ešte včera. Aktuálne sa nám však do redakcie ozval zdroj blízky dvojnásobnej mamičke a zistili sme, že nie je všetko tak, ako sa spočiatku zdalo. Podľa neho totiž vzťah medzi hudobníkom a Prešovčankou nie je vôbec čerstvý, ale stretávajú sa už niekoľko rokov.

„Na Facebooku má Jana fotku s Mojsejom, kde má ešte blond vlasy a píše, že to trvá 3 roky a trvá naďalej. Navyše, v súčasnosti je už hnedovláska a pribratejšia, ako na tej snímke,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja. To však zďaleka nie je jediná nepresnosť, aká o Braňovej novej známosti kolovala. 

Mojsejova nová partnerka vraj nie je ani žiadna boháčka. Byt, ktorý vlastní, totiž nekupovala sama, ale ho dostala, čo teda nevypovedá o dobrých majetkových pomeroch. Navyše je na ňom ťarcha - rozhodnutie súdu, podľa ktorého ho nemôže predať, založiť, prenajať ani nijak inak zaťažiť. Za všetkým majú byť vysoké dlhy. A ani firmám zaľúbencov sa podľa verejne dostupných zdrojov teda dvakrát dobre nedarí. 

Snažili sme sa v tejto súvislosti osloviť aj samotného Mojseja, nech sa nám k všetkému vyjadrí, no nepodarilo sa nám s ním skontaktovať. 

Zápis v liste vlastníctva svedčí o tom, že Jana nemôže byt predaj ani ho dokonca prenajať a nadobudla ho darovacou zmluvou.
Zobraziť galériu (5)
Zápis v liste vlastníctva svedčí o tom, že Jana nemôže byt predaj ani ho dokonca prenajať a nadobudla ho darovacou zmluvou.  (Zdroj: katasterportal)

Viac o téme: Braňo Mojsej
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu