Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Moderátorka Jojky rozdelila Slovensko... HOLOU fotkou!

Moderátorka jojkárskeho Top Star magazínu Soňa Skoncová pobláznila Slovákov jedinou fotkou. Zobraziť galériu (5)
Moderátorka jojkárskeho Top Star magazínu Soňa Skoncová pobláznila Slovákov jedinou fotkou. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Vie, ako provokovať! Moderátorka jojkárskeho Top Staru a módnej televízie Fashion TV Soňa Skoncová (28) je naozaj príťažlivá žena. Dokazuje to pravidelne aj na sociálnej sieti Instagram, kam vešia jeden sexi záber za druhým. Tým najnovším však doslova rozdelila Slovensko na dva tábory. Na web totiž hodila úplne holú fotku.

Moderátorka jojkárskeho Top Star magazínu a televízie Fashion TV Soňa Skoncová patrí k tým známym tváram, ktoré so svojimi fanúšikmi aktívne komunikujú prostredníctvom sociálnych sietí. Pravidelne sa s nimi delí o novinky z profesionálneho, ale aj zo súkromného života a zásobuje ich fotkami od výmyslu sveta. Tá najnovšia, ktorú zverejnila na Instagrame, však rozdelila Slovákov na dva tábory. 

Sexi tmavovláska totiž na web zavesila úplne nahý záber. Dokonalé krivky nezahaľuje nič viac, len rafinovaná póza a odstrihnutá vrchná časť záberu. Chýbajúca spodná bielizeň dokonca odhalila aj neopálené pásiky od plaviek. No zatiaľ čo mnohých pánov takýto pohľad nepochybne potešil, našli sa aj takí, ktorí známu modelku za pikantný obrázok kritizovali. 

„Soni, si moc krásna, ale toto by som na Instagram nikdy nedala. Sorry, ale povedala som si svoj názor,“ objavilo sa v komentároch pod fotkou. „Tak ani to nemusí byť ona, to je jedna vec a po druhé, je nedeľa poobede a kto chce vidieť také fotky o takomto čase, navštevuje stránky na to určené,“ znel iný príspevok a objavili sa ďalšie: „Dievča, strihlo si si pekný trapas.“ 

Topky.sk v tejto súvislosti kontaktovali aj samotnú Skoncovú. Chceli sme samozrejme vedieť, či je na snímke skutočne ona. „No čo myslíte? Nie, nie som to ja,“ zasmiala sa jojkárka. Fotku zverejnila vraj preto, lebo sa jej skrátka páčila. „A zaujímali ma možno aj reakcie ľudí, čo na to budú hovoriť... No, boli všelijaké,“ povedala nám kráska. Zrejme aj preto sa podobnej fotky, na ktorej by bola samotná Soňa, asi nedočkáme. „Myslím, že nie. To súkromie by som si asi chcela nechať pre seba. Ale zase neviem, možno... Nikdy nehovorím nikdy, ale zatiaľ nie,“ uviedla pre topky modelka.

Soňa Skoncová zverejnila na svojom Instagrame poriadne odvážnu fotku.
Zobraziť galériu (5)
Soňa Skoncová zverejnila na svojom Instagrame poriadne odvážnu fotku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Soňa Skoncová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu