Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Moderátorka z Jojky ukázala mladšiu sestru: Prečo je tak brutálne sexi?!

Soňa Skoncová moderuje Top Star magazín na Jojke. Zobraziť galériu (6)
Soňa Skoncová moderuje Top Star magazín na Jojke. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Každá je iná! Moderátorka jojkárskeho Top Staru Soňa Skoncová (28) je známa aj ako modelka. 1. vicemiss Slovensko 2009 je bezpochyby krásna žena. No v rodine majú aj ďalšiu zaujímavú tvár. Tmavovláska sa na sociálnej sieti pochválila mladšou sestrou Dagmar (18) a čerstvá maturantka má veru tiež v sebe riadnu iskru. Podľa niektorých ohlasov je dokonca brutálne sexi.

Zaujmú snáď každého! Soňa Skoncová má titulom vicemiss potvrdené, že patrí k najkrajším ženám na Slovensku. Živí sa ako moderátorka v Jojke a Fashion Tv, ale aj ako modelka. 

Do tejto brandže by však zapadla aj jej sestra Dagmar, hoci sú pomerne rozdielne. Kým tá známejšia je živočíšny tmavý typ po mame, mladá študentka patrí skôr do kategórie éterickejších bytostí. Nie je síce prvoplánová kráska, ale má zaujímavú tvár, šmrnc a ešte čosi navyše... „Pehy sú brutál sexi,” skonštatovala na jej adresu jedna zo Soniných známych. 

Ako sme sa však dozvedeli, mladšie z dievčat Skoncových si promenádovanie po mólach ani fotenie katalógov nezvolilo. „Vôbec nemá tie ambície. Teraz zmaturovala a ide študovať na vysokú školu, prijímačky urobila až na tri,” prezradila nám o sestre jojkárka. 

Soňa Skoncová sa pochválila svojou sestrou Dagmar.
Zobraziť galériu (6)
Soňa Skoncová sa pochválila svojou sestrou Dagmar.

Viac o téme: Soňa Skoncová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu