Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexi moderátorka (28) to má v televízii nahnuté: Dôvod vás prekvapí!

Soňa Skoncová sa v módnej televízii zrejme už dlho neohreje. Zobraziť galériu (7)
Soňa Skoncová sa v módnej televízii zrejme už dlho neohreje. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Blíži sa jej koniec?! Soňa Skoncová (28) je nielen tvárou jojkárskeho Top Star magazínu, ale už nejaký ten rok sa prihovára divákom aj z obrazoviek Fashion TV. No zdá sa, že už čoskoro to tak nebude. Po chodbách módnej televízie sa totiž šepká, že tmavovláska to má u nich poriadne nahnuté. Riaditeľka Gabriela Drobová (41) si v súťaži o novú tvár už dokonca vybrala jednu posilu navyše.

Soňa Skoncová sa slovenským divákom prihovára nielen z obrazoviek módnej televízie Fashion TV, ale aj z jojkárskeho Top Star magazínu. Navyše nedávno rozbehla vlastný biznis a naďalej sa aktívne venuje modelingu. No už čoskoro sa zrejme jednej z týchto aktivít bude musieť (nedobrovoľne) vzdať. 

Televízia Gabriely Drobovej totiž v týchto dňoch už finišuje s výberom nových sexi tvárí. Kastingy sa však trochu zvrtli a riaditeľka navzdory pravidlám súťaže rovno vybrala jednu z finalistiek a pasovala ju za oficiálnu členku tímu. Dodatočne sa k nej však pridá aj samotná víťazka. Namiesto jednej krásky tak do Fashion TV pribudnú rovno dve. 

„Mimo regulí som vybrala Jasminu Alagičovú, ktorá sa definitívne stala novou posilou Fashion TV Czech & Slovak,“ potvrdila pre Topky.sk blondínka, ktorú vraj presvedčili tmavovláskine zdatné rečové schopnosti. „Samozrejme, potrebuje tréning, musíme ju veľa naučiť, ale už tú štartovaciu pozíciu má lepšiu ako baby, s ktorými robím teraz 4 roky,“ povedala nám Drobová. 

Práve toto by sa mohlo stať Skoncovej osudným. Po chodbách Fashion TV sa totiž už dlhšie šepká, že práve ona to má v práci najviac nahnuté. Svedčia o tom napokon aj riaditeľkine slová, ktorá sa už dlhšie netají tým, že by televíziu chcela oživiť novými tvárami. No a po nedávnom odchode Jany Mutňanskej je práve Soňa tou najstaršou v tíme. 

„Myslím si, že toto nie je pre baby práca na celý život. Je to prioritne pre mladé dievčatá, modelky a dievčatá, ktoré chcú nejakým spôsobom naštartovať kariéru,“ povedala nám Gabriela. „Myslím si, že po troch-štyroch, maximálne piatich rokoch by už mali byť niekde inde. A to môžu byť dve cesty – buď sa zaľúbia, porodia deti a majú rodinu, alebo druhá cesta, že ich to odštartuje k nejakej inej práci,“ povedala nám na margo zmien v personálnom obsadení Drobová. No, nechajme sa teda prekvapiť, či sa módna stanica nakoniec so Skoncovou naozaj rozlúči.


Mohlo by vás tiež zaujímať:

Viac o téme: Gabriela DrobováSoňa SkoncováFashion TVMária ZelinováJasmina Alagičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu