Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi jojkárka vytasila svoje zbrane: Pozrite na ne... Z tohto uhla ich ešte nepoznáte!

Soňa Skoncová patrí bez pochýb k najsexi moderátorkám televízie Joj. Zobraziť galériu (7)
Soňa Skoncová patrí bez pochýb k najsexi moderátorkám televízie Joj. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Hmm, to je výhľad! Soňa Skoncová (28) patrí bez pochýb k najsexi moderátorkám Jojky. Okrem práce v televízii sa totiž tmavovláska venuje aj modelingu a navyše vedie módny blog, kde pravidelne vystavuje na obdiv svoje ženské zbrane. Pred pár dňami kráska opäť zverejnila snímku, na ktorej každému ako prvé padnú do oka jej dokonalé obliny. Nenechajte si ten pohľad ujsť - z tohto uhla ich ešte nepoznáte!

Krásna tvár, dokonalé krivky a neskutočný sexepíl! Takto by sa niekoľkými slovami dala opísať moderátorka jojkárskeho Top Star magazínu a zároveň tvár Fashion TV Soňa Skoncová. Svoje „ženské kvality“ pravidelne dokazuje nielen v televízii, ale aj na prehliadkových mólach a v neposlednom rade aj na svojom módnom blogu. Tam totiž kráska pravidelne vešia fotky, ktoré okrem iného dokumentujú jej božské tvary. 

Aj najnovšie sa tmavovláska na webe pochválila fotkou, ktorá dáva dôraz na jej najväčšie ženské zbrane. Svoje prirodzené prednosti navliekla do pásikovaných plaviek, sadla si do bazénika so sviežou vodou a nechala sa vyfotiť, ako si užíva horúce letné počasie. Ale pozor! Z takéhoto uhla jej obliny ešte nepoznáte... Zvrchu vyzerajú naozaj dokonale, čo poviete?! 

Soňa Skoncová sa môže pochváliť dokonalým telom. Najnovšie upozornila na svoje ženské zbrane fotkou zhora.
Zobraziť galériu (7)
Soňa Skoncová sa môže pochváliť dokonalým telom. Najnovšie upozornila na svoje ženské zbrane fotkou zhora.  (Zdroj: Instagram S.S.)

Viac o téme: Soňa Skoncová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu