Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vyhadzov z televízie po rokoch: Slovenská moderátorka si poplakala!

Soňa Skoncová už viac nebude tvárou módnej televízie Fashion TV. Zobraziť galériu (5)
Soňa Skoncová už viac nebude tvárou módnej televízie Fashion TV.

BRATISLAVA - Tiekli aj slzy! Soňa Skoncová (28) je známa nielen ako modelka, ale aj ako moderátorka. Dá sa povedať, že jej televíznu kariéru pred niekoľkými rokmi odštartoval angažmán vo Fashion TV. Odtiaľ sa prepracovala aj do jojkárskeho Top Star magazínu. Najnovšie sa však s módnou stanicou musí rozlúčiť. Podľa našich informácií totiž brunetka dostala výpoveď. Správa o ukončení jej pôsobenia v televízii ju vraj zasiahla. Aj si poplakala.

Už dlhšie sa po chodbách módnej televízie Fashion TV šuškalo, že modelka a dlhoročná moderátorka Soňa Skoncová to má u vedenia nahnuté. Pocit neistoty u tmavovlásky navyše umocňoval aj fakt, že v súťaži o novú tvár stanice vybrala riaditeľka Gabriela Drobová o jednu posilu navyše. Logicky z toho teda vyplývalo, že šéfka má v úmysle „zbaviť“ sa jednej zo starých zamestnankýň. 


Sexi moderátorka (28) to má v televízii nahnuté: Dôvod vás prekvapí!


A už je to tu. Podľa našich informácií padol Čierny Peter práve na Skoncovú. „Pred pár dňami jej Gabika Drobová oznámila, že končí. Soňa si aj poplakala,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja. O tom, že s tmavovláskou vo Fashion TV už nerátajú, svedčia aj najnovšie fotografie stanice zverejnené na fanúsikovskej stránke. Jedinou tvárou, ktorá chýba, je práve Skoncová. 

V tejto súvislosti sme oslovili samotnú moderátorku. Priamej odpovede na naše otázky ohľadom ukončenia angažmán sa vyhýbala. Najprv nám zložila telefón, neskôr poslala iba stručnú a nič nehovoriacu esemesku.„Prepáčte som mimo SVK. Už čoskoro sa to dozviete,“ reagovala. Ktovie, možno to je pre Skoncovú ešte stále veľmi citlivá téma. 

 

Viac o téme: Soňa SkoncováFashion TV
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu