Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sklovskej daň za zdravotné problémy: Sisa sa nám zaguľatila!

Sisa Lelkes Sklovská má pár kíl naviac. Zobraziť galériu (10)
Sisa Lelkes Sklovská má pár kíl naviac. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Nejde to dole! Speváčka Sisa Lelkes Sklovská (49) sa vo februári tohto roka podrobila operácii bedrového kĺbu. Po dvoch mesiacoch už hopkala po predvádzacom móle, kde ale vystavila aj nejaké to kilečko navyše. A ako sa zdá, obliny sa nestrácajú tak rýchlo, ako by si interpretka zrejme sama priala. Stále sa na nej nedajú prehliadnuť plnšie líčka a vypuklé bruško.

Choroba si vyžiadala svoju daň! Temperamentná speváčka Sisa Lelkes Sklovská patrí k ženám, ktoré sa o svoj zovňajšok poctivo starajú. No nedávne zdravotné problémy zanechali viditeľné stopy na jej postave.  Počas rekonvalescencie po operácii kĺbu sa pohybovala prevažne za pomoci bariel a nalepili sa na ňu aj nejaké tie kilá navyše.


Najhorší večer Sisy Sklovskej: To je trapas... Na móle spolu s vyzývavou manželovou milenkou!


Napriek tomu sa speváčka v polovici apríla postavila na mólo. Odvahu mala nielen čo sa vysokých podpätkov týka, ale aj modelu, ktorý odhalil jej faldíky. A nezbavila sa ich doteraz.

Naposledy sa v spoločnosti Sisa objavila v bledom oblečení, v ktorom pôsobila trochu mohutne a rysovalo sa jej aj bruško. Predtým vždy oslňovala tip-top krivkami, no zdá sa, že po ťažkostiach so zdravím sa jej nedarí dostať okamžite naspäť do formy. K téme sme sa snažili získať aj vyjadrenie samotnej Sklovskej, no nepodarilo sa nám s ňou skontaktovať. 

Sisa Lelkes Sklovská bola v minulosti štíhla ako prútik (vľavo v plavkách), dnes má pár kíl navyše.
Zobraziť galériu (10)
Sisa Lelkes Sklovská bola v minulosti štíhla ako prútik (vľavo v plavkách), dnes má pár kíl navyše.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu