Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sklovská sa utrhla z reťaze: Sisa, veď ti vidno zadok!

Sisa Lelkes Sklovská ukázala aj to, čo nechcela. Zobraziť galériu (16)
Sisa Lelkes Sklovská ukázala aj to, čo nechcela.

BRATISLAVA – Opäť sa predviedla! Známa speváčka Sisa Lelkes Sklovská aj napriek tomu, že nedávno oslávila 50-tku, má energie stále na rozdávanie. Na piatkovej módnej prehliadke prítomným hosťom nielen zaspievala, ale ukázala sa aj v úlohe modelky. Pri oboch činnostiach sa však tak rozvášnila, že jej sukňa lietala všetkými smermi a odhalila aj to, čo malo ostať skryté.

Jej temperament spôsobil opäť nevídané divadlo! Speváčka Sisa Lelkes Sklovská na svoj vek rozhodne nevyzerá. Práve naopak. Jej postavu aj neobmedzenú zásobu energie by jej mohla závidieť nejedna rovesníčka, ale aj oveľa mladšie ročníky.

Sisa je známa tým, že kde sa objaví, je o zábavu postarané a nuda nehrozí. A presne tak to bolo aj na piatkovej módnej prehliadke, kde tmavovláska nielen spievala, ale sa aj predviedla v úlohe modelky. V kruhovej krátkej sukni sa tak rozvášnila, že jej pri tancovaní na pomyselnom móle spod sukne vykukol zadoček. Navyše, na prvý pohľad to vyzerá tak, akoby si speváčka pod tento outfit ani nedala nohavičky.

Zaujímalo nás preto, či si Sklovská uvedomovala, že hosťom ukázala aj to, čo vidí v súkromí iba jej manžel Juraj Lelkes. „Keď  mi niekto dá takýto model, ktorý bol šitý priamo na mňa a sadne mi, a pozná ma, že ja pri spievaní nestojím, ale hýbem sa a tancujem, tak sa to občas pritrafí, a nielen mne. Manžel to síce nevidel, ale nevadí mu to. Je to normálne,“ povedala nám Sisa, ktorá tvrdí, že pod sukňou mala bielizeň. „Je to kolová sukňa a hoci to na fotke nie je vidieť, mala som pod ňou telové nohavičky. Tie si dávam vždy na prehliadku, lebo nikdy neviete, čo budete predvádzať.  Sú to najlepšie nohavičky na svete, také bez švíkov,“ dodala na záver speváčka. 

Speváčka Sisa Lelkes Sklovská odhalila zadoček. :)
Zobraziť galériu (16)
Speváčka Sisa Lelkes Sklovská odhalila zadoček. :)  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Sisa Lelkes Sklovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu