Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sklovská sa hrá na mladú: Sisa, veď už máš 50-ku!

Sisa Lelkes Sklovská oslavovala 50. narodeniny. Zobraziť galériu (5)
Sisa Lelkes Sklovská oslavovala 50. narodeniny.

BRATISLAVA - Ale, ale! Sisa Lelkes Sklovská (50) patrí k tým ženám v slovenskom šoubiznise, ktorým aj mladšie kolegyne môžu závidieť postavu. A to pritom tmavovláska pred dvomi týždňami oslávila 50-ku. Cez víkend sa pri tejto príležitosti konal veľký koncert, ktorý bol spojený s oslavou speváčkiných narodenín. No oslávenkyňa to s výberom svojho outfitu trochu prepískla. Hoci oslavovala polstoročnicu, v istom momente nahodila imidž mladej školáčky.

Sisa Lelkes Sklovská je známa svojou živelnosťou a energiou, ktorú rozdáva všade, kam príde. Málokto by preto tipoval, že tmavovláska pred dvomi týždňami oslávila svoje 50. narodeniny. Uplynulú sobotu sa pri tejto príležitosti konal aj koncert s názvom No a čo... 50?

A zdá sa, že týmto heslom sa speváčka riadila aj pri výbere oblečenia. Na pódiu sa totiž objavila v krátkych kvetovaných šatách a tyrkysových sandáloch, s vlasmi zviazanými do dvoch copov. Navyše v nich mala modré stuhy. Skrátka, vyzerala ako taká školáčka. Snáď sa s takýmto imidžom nevyberie aj na nejakú šoubiznisovú akciu. To by už bolo akosi príliš... 

Sisa Lelkes Sklovská sa na sobotnú oslavu nahodila do outfitu hodného školáčky.
Zobraziť galériu (5)
Sisa Lelkes Sklovská sa na sobotnú oslavu nahodila do outfitu hodného školáčky.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Sisa Lelkes Sklovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu