Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tkáčova manželka ukázala utajované dieťa: Toto je ďalšia dedička milionárskeho impéria!

Iveta Tkáčová sa po dlhšej dobe ukázala v televízii. Zobraziť galériu (10)
Iveta Tkáčová sa po dlhšej dobe ukázala v televízii.

BRATISLAVA – Tento blonďavý poklad skrývali! Finančník Patrik Tkáč (42) a jeho manželka Iveta (31) sa pred rokom stali druhýkrát rodičmi. Hoci obaja túžili po synovi, dcérka Karolínka (6) má namiesto bračeka sestričku Améliu. Milionársky párik doteraz správy o narodení dievčatka nepotvrdil. Najnovšie sa však tmavováska objavila so svojimi princeznami rovno na televíznej obrazovke.

Súkromie si strážia! Známy finančný žralok Patrik Tkáč sa stal v januári 2014 po druhýkrát otcom. Jeho šarmantná manželka Iveta mu porodila ďalšie dievčatko. Obaja sa ale k šťastnej udalosti odmietli vyjadrovať, nepotvrdili tehotenstvo a neskôr ani narodenie svojho mladšieho potomka. 


Prísne utajované tehotenstvo: Slovenský boháč opäť otcom!


Tkáč patrí bezpochyby k najbohatším Slovákom a podľa medializovaných informácií sa jeho majetok odhaduje na 350 miliónov eur. Zrejme aj preto si svoje najväčšie poklady – dcérky prísne stráži. V poslednom období sa manželia neobjavujú takmer vôbec v spoločnosti a čo najviac sa snažia vyhýbať medializácii.

Preto je poriadne prekvapivé, že bývalá tanečnica Iveta sa objavila v jednej z reportáží v jojkárskom Top Stare. A to rovno aj so svojimi deťmi, ktoré zvyčajne verejnosti neukazuje. Svoje dcérky na túto príležitosť štýlovo vyparádila.

Karolína a Amélia si zatiaľ samozrejme neuvedomujú, že z nich raz budú dedičky obrovského majetku. A ktovie, možno časom pribudne do rodiny aj chlapec. Nechajme sa prekvapiť, či sa známy finančník raz dočká aj vytúženého pokračovateľa rodu.

Iveta Tkáčová narodenie druhého dieťaťa nikdy nepotvrdila, teraz obe dcérky vzala pred kamery.
Zobraziť galériu (10)
Iveta Tkáčová narodenie druhého dieťaťa nikdy nepotvrdila, teraz obe dcérky vzala pred kamery.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu