Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Milionárka Tkáčová šokovala v spoločnosti: Preboha, toto si vážne obliekla?!

Iveta Tkáčová prišla na krst nového projektu Vierky Ayisi v spoločnosti dcérky Karolíny. Šokovala však svojim outfitom. Zobraziť galériu (33)
Iveta Tkáčová prišla na krst nového projektu Vierky Ayisi v spoločnosti dcérky Karolíny. Šokovala však svojim outfitom. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Stredajší večer patril zdravému pohybu - v jednom z podnikov v centre Bratislavy sa totiž konal krst nového projektu tanečnice Vierky Ayisi (27), ktorého cieľom je motivovať mladých ľudí k cvičeniu. Na akcii sa objavilo mnoho známych tvárí. No rozhodne najviac pozornosti pútala manželka milionára Patrika Tkáča (43), Iveta (34). Tá totiž do spoločnosti dorazila v outfite, z ktorého vás zamrazí!

V strede týždňa sa v jednom z podnikov v centre Bratislavy konal krst nového projektu známej slovenskej tanečnice Vierky Ayisi. Novinku plnú zdravého pohybu prišli podporiť mnohé známe tváre. Medzi nimi aj manželka finančníka Patrika Tkáča, tanečnica Iveta. Tá do spoločnosti prišla aj so 7-ročnou dcérkou Karolínkou.  

No nielen tým pútala sympatická brunetka pozornosť - mnohým totiž pri pohľade na ňu doslova vyskočili zimomriavky po tele. Veď zatiaľ čo vonku zúria mínusové teploty a väčšina ľudí by nevyšla von bez troch vrstiev oblečenia, ona dorazila v outfite, ktorý by svoje pravé uplatnenie našiel tak o polroka neskôr. Teplo by jej v ňom totiž rozhodne nebolo!

Milionárka mala na sebe šaty, ktoré pozostávali z módneho crop topu a sukne z rovnakého materiálu. Celé bruško tak mala vonku... To má síce dokonalo vypracované a závidieť by jej ho mohla nejedna žena, no v takomto počasí ho mala radšej schovať a zvoliť niečo teplejšie. Nemyslíte? 

Iveta Tkáčová sa na akcii pochválila dokonalým bruškom. No v takomto počasí mohla radšej zvoliť teplejší outfit.
Zobraziť galériu (33)
Iveta Tkáčová sa na akcii pochválila dokonalým bruškom. No v takomto počasí mohla radšej zvoliť teplejší outfit.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Video: Pozrite si, ako to vyzeralo na krste nového projektu Vierky Ayisi.

krst Vierka Ayisy

Viac o téme: Iveta Tkáčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu